Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
 

Privatlivspolitik

 

Introduktion


Denne persondatapolitik og samtykke beskriver hvordan Flipsu (beskrevet i dokumentet som “Flipsu” eller “Vi”) indsamler og behandler dine personlige oplysninger i henhold til dine brugerrelaterede data (også beskrevet som “profil”, “Kundekonto” eller “medlemskab”) samt personlige data vi opbevarer og indsamler, herunder med hvilket formål vi gør dette. Herudover beskriver dette dokument, det samtykke, du giver til Flipsu til at behandle dine personlige data. Hos Flipsu har vi det som højeste prioritet og en naturlig del af vores virksomhed, at beskytte dine personlige data.

Den dataansvarliges kontakt oplysninger:

GN Triova ApS (Flipsu.dk)

CVR: 36941537

Råsøvej 23
4160 Herlufmagle

E-mail: [email protected]

 

1. Persondata

 Enhver form for information om identificeret eller identificerbar data, relateres til din persondata. Dette kan være oplysninger vedrørende Navn, Adresse, E-mail, Telefonnummer mv.Når du registrerer dig som kunde ved Flipsu, gemmes dine personlige data navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse i en sikret elektronisk kundedatabase, der kun er tilgængelig for medarbejdere hos Flipsu. Ved oprettelse hos Flipsu søger vi udtrykkeligt dit samtykke og sikre os, at du ved hvilke rettigheder du har samt hvilke oplysninger vi gemmer om dig og med hvilket formål. Vi opbevarer dine personlige oplysninger for at først og fremmest kunne sende dig dine bestilte varer, samt i henhold til forretningsbestemmelser, herunder at opfylde gældende bogførings lovgivning, om opbevaring af bestemte data i 5 år. Dine fortrolige oplysninger vil dog ikke blive opbevaret af os og vil derfor ikke være offentligt tilgængelige. Som beskrevet i punkt. Nr. 4. Skal vi for at kunne behandle din ordre, videregive visse personlige oplysninger til udvalgte tredjeparter. Dette indbefatter serviceudbydere til b.la. Logitisk, transport, bankvirksomhed, dette er i henhold til nødvendigheden for levering, betaling og emballering. Tjenesteudbyderne har kun tilladelse til at bruge dine personlige data til de respektive opgaver, for at give dig den bestilte tjeneste. Alt anden brug af din data er ikke tilladt, uden dit samtykke. I henhold til datalovgivningen, GDPR, har du altid ret til at tilbagekalde dit samtykke og få udspecificeret hvilke personlige oplysninger, Flipsu opbevarer om dig. Hvis du ønsker yderligere information, bedes du kontakte [email protected], mærket GDPR, alle henvendelse behandles fortroligt.

1.1. Oprettelse af medlemskonto eller profil

Ved registering som kunde hos Flipsu.dk oprettes samtidig en medlemsprofil (også angivet som “Profil”) hvilket giver dig adgang til en personlig, adgangskodebeskyttet konto. Det er kun muligt at tilgå medlemskontoen med e-mailadresse samt den adgangskode kunden selv har valgt ved registreringen eller ved ændring, den nye fremsendte kode. Koden er ikke synlig for Flipsu’s medarbejdere eller tredjeparter, den kan ændres ved at trykke på profil og “glemt password”. På din medlemskonto har du tilgang til dit medlemsskab, dine personlige oplysningers samt rettelse af disse, samt password.

1.2. Ved køb

Ved køb hos Flipsu vil der blive afsendt en automatisk e-mail bekræftelse på købet, til den e-mail der er angivet ved ordreafgivelse. Denne e-mail vil omfatte dine angivede kontaktoplysninger, navn, adresse, e-mail, tlf., et autogenereret ordrenummer samt et samlet overblik over de bestilte varer og forventet leveringstid. Efter afsendelse af dine varer fra vores lager eller pakkehotel, vil du modtage en autogenereret forsendelsesbekræftelse indeholdende, ordrenummer og track & trace nr, til den e-mail du har angivet.  

1.3 Tredjepart

 Dine personlige oplysninger vil kun blive indsamlet og brugt af Flipsu.dk som ansvarlig databehandlingsvirksomhed. Dine personlige oplysninger vil aldrig offentliggøres, solgt eller videregivet til tredjepart uden samtykke.

1.4. Nyhedsbrev samt service e-mail

For at sikre en god oplevelse for vores kunder, vil vi løbende sende dig en række nyhedsbreve og service-emails. Dette gøres udelukkende med service formål og dine oplysninger vil ikke blive videregivet. Vi sender følgende mails:

1.4.1 Når du køber på Flipsu.dk optjener du automatisk Cash Points, disse er personlige og oplysninger om Cash Points vil ikke blive delt med andre. Vi sender dig løbende servicemails med point status for dine Cash Points.

1.4.2 Som en service, vil vi løbende sende dig påmindelser, når dine produkter ud fra normalt forbrug vil være tomme, disse oplysninger deles ikke med tredjeparter og er fortrolige.

1.4.3 Som kunde hos Flipsu har du mulighed for at anmelde dine produkter via hjemmesiden, vi vil løbende anmode om eventuelle tilbagemeldinger på produkterne. Disse anmeldelser deles kun på hjemmesiden og vil under ingen omstændigheder blive delt med producenter, distributør eller andre.

1.4.4 Vi afsender en automatisk servicemail, med produkter du har tilføjet indkøbskurven, såfremt du er logget ind på din Flipsu konto. Denne autogenererede service-mail, har adgang til din e-mailadresse og navn, ingen andre personlige oplysninger.

1.4.5 Ved udsolgte varer, er det muligt at lave et e-mail signup på denne vare, for at få mulighed for at blive påmindet når det ønskede produkt igen er på lager. Kun din registrerede email vil blive databehandlet, ingen andre personlige oplysninger vil gemmes eller deles med tredjepart.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, enten i sign-up boksen på hjemmesiden, køb eller oprettelse.Det er muligt at undgå nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket i bunden, disse bliver afsendt med forskellige intervaller alt efter omstændighederne.

1.5. Kommentarfelt og Chatfunktion

På hjemmesiden forefindes muligheden for at efterlade en kommentar eller chatte direkte med kundeservice. Det er muligt at stille spørgsmål helt anonymt og ved udfyldelse af e-mail/navn vil disse blive opbevaret som personlig data der ikke er offentligt tilgængeligt og vil ikke blive videregivet uden samtykke.

 

2. Cookies og Ip-adresse

Cookies gemmes på din pc, laptop/bærbarecomputer, tablet pc eller smartphone. Cookies er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre og personalisere din adfærd hos Flipsu, så du får en bedre oplevelse. Cookies gemmes normalt i 12 måneder, men registrerer ikke dig som person, den genkender kun din ip, pc, bærbar eller laptop.Det er muligt at indstille sin browser til at advare dig, mod at en hjemmeside anvender cookies. Du kan også vælge at helt afvise tredjeparts cookies via din browser, dette kan b.la. Vejledes via dette link; http://youronlinechoices.com/den/dine-valg.Vi registrerer den IP adresse, på den computer, der er anvendt ved købet. Dette gøres udelukkende for at sikre Flipsu kan fremvise dokumentation i tilfælde af misbrug eller ulovligheder i forbindelse med besøget hos Flipsu.Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

 

3. Anvendelsesdata

Hos Flipsu anvender vi anvendelses data, der registrerer hvordan vores kunder navigerer på hjemmesiden. Herunder hvordan kunden kom til hjemmesiden, hvilke varer der købes og dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester på hjemmesiden. Disse data indsamles for at forbedre helhedsindtrykket og optimere kundeoplevelsen af hjemmesiden, udvalget og funktionerne.

 

4. Tredjeparts Tjenester

Hos Flipsu samarbejder vi med forskellige tredjeparts services, der på vegne af Flipsu b.la. registrer forbrugsmønstre og placerer cookies. Alt dette er anonymiseret, herunder er enhver detekteret IP-adresse også anonym, vi gemmer ikke personlige data til dette formål, som fx. Navn, adresse mv.

 

4.1 Betaling

Hos Flipsu opbevares dine betalingsoplysninger hos et tredjeparts selskab. Med den respektive udbyder udveksles et id, for at kunne identificere transaktionen. Betalings-idet er unikt og refererer kun til betalingsudbyderen, Flipsu og kunden, dette kan ikke anvendes andre steder.

Flipsu anvender følgende betalingsudbydere: 

    • Mobilepay
    • Bambora
    • ePay

Alle data er krypterede hos udbyderen og har du spørgsmål til opbevaringen af dine betalingsoplysninger, bedes du derfor rette henvendelse til betalingsudbyderen der er anvendt ved købet. Vi bistår gerne med oplysninger om betalingsudbyderen om du skriver en mail til: [email protected]

 

4.2 Kommunikation

For at kunne kommunikere med dig som kunde, anvender vi følgende tredjepartsleverandører:

Zendesk

Zendesk er en kommunikationsplatform, der anvendes i kundeservice. I Zendesk opbevares b.la. E-mailadresse, navn, ticket-id og den korrespondance du i givet fald har haft med kundeservice.

I Zendesk opbevares også alle indkomne henvendelser via: 

    • Telefon
    • E-mail
    • Chat
    • Facebook
    • Kommentarfelt på hjemmesiden

4.3 Marketing og remarketing

Trustpilot

For at forbedre brugeroplevelsen ved anmeldelser via Trustpilot.

Google analytics

Bruges til kompleks webanalyse ved Google Inc.

Google adwords

Anvendes til retargeting formål for specifik, personificeret annoncering.

Facebook Custom audiences

Anvendes til at målrette reklamer til bestemtemålgrupper og for retargeting formål.

Criteo

Data anvendes til retargeting, der viser personificeret onlineannoncering til besøgende på Flipsu.

Mailchimp

Anvendes til at fremsende nyhedsbreve, retargeting mails mv.

Mandrill

En udsendelsesservice der håndterer mails til kunder herunder kvitteringer.

Den dataansvarlige har ved databehandleraftalens ikrafttræden specifikt godkendt anvendelsen af ovennævnte underdatabehandlere til netop den behandling, som er beskrevet ud for parten. Databehandleren kan ikke – uden den dataansvarliges specifikke og skriftlige godkendelse – anvende den enkelte underdatabehandler til en ”anden” behandling and aftalt eller lade en anden underdatabehandler foretage den beskrevne behandling.

4.4 Logistik

Til levering anvendes følgende tredjepartsleverandører:

Vi anvender GLS & Dao til ordrehåndtering og levering af vores ordrer. De oplysninger GLS & Dao får videregivet er: 

    • Navn
    • Adresse
    • Tlf.
    • E-mail
    • Ordre nr.

4.5 Tredjeparts ansvar

Hos Flipsu påtages intet ansvar for samarbejdspartnere og tredjepartstjenesters privatlivspolitik. Hvis du ønsker uddybelse af disse politikker, kan du rette henvendelse direkte til disse firmaer eller til [email protected] så bistår vi gerne med oplysninger.

 

5. Datasikkerhed

Hos Flipsu er det en naturlig del af vores politik at tage vores ansvar vedrørende dine personlige data meget alvorligt. Vi vil derfor løbende træffe rimelige foranstaltninger af tekniske og organisatoriske karakter, for at sikre den korrekte brug og opbevaring af dine data. Komplicerede og krypterede tekniske og organisatoriske procedurer er med til at sikre de data vi behandler og indsamler om dig, imod ulovlig offentliggørelse og uautoriseret brug og adgang. Flipsu kan ikke tage ansvar for uautoriseret adgang af udefrakommende uautoriserede personer eller organisationer, herunder fejl i dataoverførsel.

5.1 Ændringer

Vi forbeholder os til at kunne ændre i ovenstående privatlivspolitik til enhver tid for at imødekomme gældende databeskyttelseslovgivning og beskyttelse dine data.

 

6. Behandling af data i tredjeland

I forbindelse med behandling af dine data overfører vi data til modtagere i USA, dette er dog begrænset til virksomheder der overholder EU privacy Shield, der sikrer at data behandles i henhold til EU-dataforordningen EU 2016/679 af 27. April 2016.Der overføres derfor ikke i forbindelse med opbevaring og behandling af dine data, data til øvrige modtagere uden for EU, der af EU-kommissionen karakteriseres som usikre tredjelande. Om det viser sig nødvendigt at, på et givent senere tidspunkt, overføre data til usikre tredjelande, vil dette kun ske i overensstemmelse med niveauet for persondatabeskyttelses niveauet i persondatapolikken her og gældende EU lovgivning. Det vil være en præmisse at der er stillet de nødvendige garantier før eventuel dataudveksling. Et af disse følgende overførsels grundlag, skal derfor være overholdt: 

    • At databehandleren er certificeret til at overholde principperne for beskyttelse af personlige data i henhold til US-EU Privacy Shield Framework.
    • At der er indgået standardbestemmelser om databeskyttelse med data modtageren, der efter EU-kommissionens vurdering overholder tilstrækkelige garantier for beskyttelse af persondata, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder.

 

7. Dine rettigheder

7.1 Ret til Indsigt

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge EU persondataforordningen artikel 15, ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, der kan henføres til dig. Disse kan dog være begrænset af hensyn til forretningshemmeligheder, kryptering eller/ og immaterielle rettigheder.

7.2 Ret til begrænsning

Ifølge data forordningen artikel 18 har du ret til at få begrænset behandlingen af dine data ved Flipsu.dk i følgende tilfælde: 

    • Hvis du ikke ønsker sletning af dine data, men blot at anvendelsen af dine persondata begrænset, på baggrund af ukorrekt behandling af dine data ved Flipsu.
    • Hvis du i den indeværende periode, hvor Flipsu behandler din indsigelse imod rigtigheden af de persondata Flipsu opbevarer og behandler om dig. Begrænsningen af dine data, vil i så falde være gældende til behandlingen af din indsigelse er færdiggjort.

7.3 Ret til sletning

Jf. personforordningens artikel 17 har du ret til sletning af dine personlige data eller rettelse, såfremt at det ikke længere er nødvendigt at opbevare oplysningerne for at vi kan fastlægge, forsvare eller gøre retskrav gældende. Hvis dataen bliver opbevaret ulovligt eller hvis vi ifølge lov skal slette oplysningerne, vil dette være gældende.Såfremt Flipsu er enige med dig i at de oplysninger, vi behandler om dig, enten indeholder fejl eller er forkerte, korrigerer vi eller sletter vi snarest disse oplysninger i samarbejde med dig. Retning eller sletning af data vil dog ikke ske såfremt Flipsu.dk har retlige eller forretningsmæssige forpligtelser til at dele dine persondata, dette vedrører både dataen som helhed og delvise data. Er det nødvendigt at opbevare disse persondata, for retskrav kan fastlægges eller forsvares, vil en sletning ikke kunne imødekommes. Data kan derefter delvist slettes og kun data der er retlige forpligtende eller berettigede, vil bevares.

7.4 Tilbagekaldelse af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til Flipsu’s behandling og opbevaring, tilbage, enten helt eller delvist jf. Persondataforordningens artikel 7. Ved tilbagekaldelse af dit samtykke, vil Flipsu opføre med at behandle, indsamle og opbevare de data du har tilbagekaldt samtykke til, medmindre det nødvendigt at opbevare disse persondata, for retskrav kan fastlægges eller forsvares, vil en sletning ikke kunne imødekommes, dette gælder også retlige forpligtelser. Din tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af databehandlingen som Flipsu har foretaget, frem til tilbagekaldelsen af samtykket. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, kan det være nødvendigt at slette samtlige data på Flipsu, herunder brugerprofil, i det der vil være nødvendige data der mangler for, fortsat at kunne benytte Flipsu.

7.5 Ret til indsigelse

Jf. personforordningen artikel 21, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod Flipsu’s indsamling, opbevaring og behandling af din persondata. Du kan herunder også gøre indsigelse hvis du mener at dine persondata, bliver behandlet i strid med gældende regler, eller det samtykke du har givet til Flipsu. Vi vil besvare og behandle din indsigelse hurtigst muligt, senest 1 måned efter at vi har modtaget din henvendelse. Der kan dog gøres undtagelse hvis sagens kompleksitet og omfang, fastsætter at det ikke er muligt at svare indenfor normal svartid. Jf. persondataforordningens arikel 12 kan svarfristen forlænges til op til 3 måneder i alt.

7.6 Dataportabilitet

Da vores behandling af dine data foretages automatisk og at vores behandling er baseret på samtykke eller udformet i en kontrakt, har du ret til dataportabilitet. Du har derfor ret til at få tilsendt de persondata vi opbevarer om dig, til dig, i et almindelig anvendt og maskinlæsbart format. Dette har du herefter ret til at overføre til andre tjenesteydere lf. Persondataforordningens artikel 20.

 

8. Klagemuligheder

Først og fremmest er du altid velkommen til at indgive en klage til [email protected] over behandlingen af dine data. Opnår du ikke ønskede resultat, kan der altid, også inden indsigelse til [email protected], indgives en klage over behandling af dine data til: