Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
0
 
 
 
Forside / Om Flipsu

Om Flipsu

Køb til kostpris

Hvordan virker Flipsu?

Flipsu er en fordelsklub, hvor du som medlem kan spare op til 80% på dine yndlingsprodukter inden for skønhed, personlig pleje og husholdning. Vi har et stort udvalg af produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen.

Du får en gratis prøveperiode på 30 dage, hvorefter prisen er 89 kr. om måneden. Med de store rabatter tjener du hurtigt medlemsprisen hjem igen. Medlemskabet er uden binding, og du kan nemt framelde dig igen når som helst. Medlemskabet sammen med de mange medlemsfordele indledes når du foretager et køb.

På Flipsu er det også muligt at fravælge medlemskabet og købe produkterne til højere, men stadig fordelagtige/konkurrencedygtige priser. Du bestemmer selv!

Hvordan virker Flipsu

Køb mere og spar flere penge

Du kan med fordel fylde indkøbskurven op med produkter, for jo flere produkter du køber, jo flere penge sparer du.

Køb mere og spar flere penge

Hvorfor er vi så billige?

På Flipsu får du produkterne til indkøbspris. Vi køber produkterne direkte fra leverandørerne, og alle varer bliver sendt til vores lager, hvor de bliver opbevaret, og hvorfra vi sender dem videre til dig. Ved at undgå dyre mellemled og sammen med den lave medlemspris kan du få dine ønskede produkter til lave priser.

Vi giver dig 100% garanti for kvalitet og ægthed.

Hvorfor er vi så billige

Hurtig levering

Udover lave priser på produkterne får du også fri fragt. Varerne bliver leveret med GLS og kan bestilles til hjemme- eller firmaadresse eller til en pakkeboks. Den forventede leveringstid er på 1-2 dage.

Når din pakke er afsendt fra vores lager, modtager du en mail eller SMS med besked herom, så du har en fornemmelse af, hvor langt din pakke er nået. Fra denne mail har du også mulighed for at ”tracke” din pakke og følge med i dens rejse.

Hurtig levering

Vi passer på dine pakker

Dine produkter bliver pakket forsvarligt ind, og vi sørger for, at de når frem til dig i god behold.

Vi passer på dine pakker