Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,61891794204712

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Wella

  Wella

  Wella har eksisteret i mere end 135 år og blev i sin tid stiftet i Tyskland af Franz Stroher, der havde en stor passion for hårkunst. Wella har igennem tiden vokset sig større, lanceret en masse nye og spændende tiltag og er dermed et af de største og mest succesfulde salonbrands i branchen i dag. Wella arbejder for at dele ud af deres store passion for hårprodukter, og de samarbejder derfor med førende stylister og frisører for at skabe de bedste resultater for deres kunder.

  Med Wellas produkter er man altid sikret kvalitet af højeste grad – de beskytter og plejer alle håret på den bedst mulige måde. Alle produkterne stimulerer sanserne og efterlader håret lækker blødt og med en behagelig duft. Serierne fra Wella består af både shampoo, conditioner, voks, hårspray, hårfarve og mange andre pleje- og stylingprodukter. De har blandt andet lavet den populære serie, Wella SP, hvor der findes produkter til både mænd og kvinder. Wella SP har blandt andet den linje af produkter, der kaldes Wella SP Color Save. Wella SP Color Save beskytter farvet hår, så farven ikke falmer og ændrer nuancer.

  Ønsker man en optimal og professionel pleje af sit hår uden at skulle besøge frisøren, så er Wella den helt rette serie at forkæle sig selv med.  

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.