Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,57298994064331

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Vivienne Westwood

  Vivienne Westwood

  I 1970’erne begyndte punk kulturen af spire og her var den britiske designer Vivienne Westwood den designer, der var mest kendt for at forme punk stilens udseende. Vivienne Wesstwood har en baggrund indenfor kunst, mode  og smykker. Så da punk kulturen dødede i 1980’erne, var det ikke svært for den dygtige og kreative designer at ændre sit koncept. I dag laver hun mere moderne designs hvor materialerne og er i fokus.

  Hendes feminine side betyder også at Vivienne Westwood kun producerer parfumer til kvinder og hendes første parfume Boudoir udkom i 1998, med duften fra haven og de mange skønne blomster. 

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.