Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,50558519363403

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Vivienne Westwood

  Vivienne Westwood

  I 1970’erne begyndte punk kulturen af spire og her var den britiske designer Vivienne Westwood den designer, der var mest kendt for at forme punk stilens udseende. Vivienne Wesstwood har en baggrund indenfor kunst, mode  og smykker. Så da punk kulturen dødede i 1980’erne, var det ikke svært for den dygtige og kreative designer at ændre sit koncept. I dag laver hun mere moderne designs hvor materialerne og er i fokus.

  Hendes feminine side betyder også at Vivienne Westwood kun producerer parfumer til kvinder og hendes første parfume Boudoir udkom i 1998, med duften fra haven og de mange skønne blomster. 

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.