Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,54608702659607

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Vivienne Westwood

  Vivienne Westwood

  I 1970’erne begyndte punk kulturen af spire og her var den britiske designer Vivienne Westwood den designer, der var mest kendt for at forme punk stilens udseende. Vivienne Wesstwood har en baggrund indenfor kunst, mode  og smykker. Så da punk kulturen dødede i 1980’erne, var det ikke svært for den dygtige og kreative designer at ændre sit koncept. I dag laver hun mere moderne designs hvor materialerne og er i fokus.

  Hendes feminine side betyder også at Vivienne Westwood kun producerer parfumer til kvinder og hendes første parfume Boudoir udkom i 1998, med duften fra haven og de mange skønne blomster. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.