Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,52261590957642

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Victoria's Secret

  Victoria's Secret

  I 1977 startede modehuset Victoria’s Secret. Modehuset blev først kendt for deres udfordrende og moderne lingeri, samt deres store og farverige modeshows, med nogle af verdens smukkeste modeller.  Siden er det amerikanske mærke blevet et af de mest dominerende på deres marked, med flere tusind butikker verden over. Victoria’s Secret tilbyder også et stort og varierende sortiment af dufte og parfumeret hudpleje. Deres dufte og hudpleje produkter, som for eksempel deres body wash, body lotion og body creme er ofte inspireret af naturen og nogle af de søde og fine dufte som den indeholder. 

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.