Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,70288014411926

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Victoria's Secret

  Victoria's Secret

  I 1977 startede modehuset Victoria’s Secret. Modehuset blev først kendt for deres udfordrende og moderne lingeri, samt deres store og farverige modeshows, med nogle af verdens smukkeste modeller.  Siden er det amerikanske mærke blevet et af de mest dominerende på deres marked, med flere tusind butikker verden over. Victoria’s Secret tilbyder også et stort og varierende sortiment af dufte og parfumeret hudpleje. Deres dufte og hudpleje produkter, som for eksempel deres body wash, body lotion og body creme er ofte inspireret af naturen og nogle af de søde og fine dufte som den indeholder. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.