Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,5283989906311

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Victoria's Secret

  Victoria's Secret

  I 1977 startede modehuset Victoria’s Secret. Modehuset blev først kendt for deres udfordrende og moderne lingeri, samt deres store og farverige modeshows, med nogle af verdens smukkeste modeller.  Siden er det amerikanske mærke blevet et af de mest dominerende på deres marked, med flere tusind butikker verden over. Victoria’s Secret tilbyder også et stort og varierende sortiment af dufte og parfumeret hudpleje. Deres dufte og hudpleje produkter, som for eksempel deres body wash, body lotion og body creme er ofte inspireret af naturen og nogle af de søde og fine dufte som den indeholder. 

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.