Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,54261898994446

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Salvador Dali

  Salvador Dali

  Fotografi, malerier, skulpturer og film er bare nogle af de mange talenter som Salvador Dali besidder.  Dog var det især hans malerier som han igennem hans liv blev kendt for. Da han havde så mange passioner og var så talentfuld, var det heller ikke underligt, at han fik stor succes med at lave parfumer.  En stor del af Salvador Dalis inspiration kom fra han kone, som var en store parfumesamler og stor beundre af roser, som også går igen i mange af hans parfumer.

  Hans parfumer er især blevet kendt for den meget kunstneriske emballage og især de fyldige læber, som pryder mange af hans parfumer. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.