Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,48328495025635

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Salvador Dali

  Salvador Dali

  Fotografi, malerier, skulpturer og film er bare nogle af de mange talenter som Salvador Dali besidder.  Dog var det især hans malerier som han igennem hans liv blev kendt for. Da han havde så mange passioner og var så talentfuld, var det heller ikke underligt, at han fik stor succes med at lave parfumer.  En stor del af Salvador Dalis inspiration kom fra han kone, som var en store parfumesamler og stor beundre af roser, som også går igen i mange af hans parfumer.

  Hans parfumer er især blevet kendt for den meget kunstneriske emballage og især de fyldige læber, som pryder mange af hans parfumer. 

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.