Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
 
Forside / Mærke / Redken
Luk filter

Brands

 
Luk filter

Redken

Redken opstod i 1960, da den amerikanske skuespillerinde, Paula Kent, gik sammen med sin frisør, Jheri Redding, om at skabe hårpleje til personer, der var følsomme over for almindelige hårplejeprodukter. Deres hovedformål var at skabe hårpleje, der tager sig bedst muligt af både huden og håret, da Paula Kent selv i en længere periode oplevede irritation i hovedbunden og håret forårsaget af kemikalier fra diverse hårprodukter. Disse principper danner grundlag for virksomhedens brede sortiment og er siden blevet til række skånsomme kvalitetsprodukter. I dag er Redken ejet af L’Oreal, og deres hårprodukter er blandt de førende på verdensplan. De har udviklet en serie til alle hårtyper og -problemer både inden for styling og pleje, hvilket gør dem attraktive i branchen.

Hårplejeserierne fra Redken indeholder både shampoo, conditioner, hårspray, skum, mousse, hårmaske, voks og mange andre hårprodukter. Blandt nogle af de mest populære serier kan Redken All Soft, Redken Extreme og Redken Color Extend nævnes. Redken All Soft går ind og reparere og giver nyt liv til skadet hår. Redken Extreme indeholder en patenterende formel, der styrker håret kerne indefra, den renser håret på en mild måde og er velegnet til folk med skadet eller tørt hår. Redken Color Extend er et populært produkt til farvet hår, da den går ind og beskytter farven ved hjælp af en barriere i hårfibrene.

Redken arbejder på at skabe hårprodukter ud fra banebrydende ingredienser kombineret med de nyeste teknologier, hvilket også gør, at man hurtig bliver afhængig af produkternes lækre egenskaber som konsistens og dufte. 

læs mere

Filtre

Sortering:
Visning af produkter:
7
 
 

Produktet er nu lagt i kurven!

Du har i alt sparet 0 DKK
Fortsæt shopping Gå til kurven