Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,5577609539032

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Police

  Police parfumer

  Det italienske modehus Police startede deres rejse med solbriller og det viste sig at være en god ide. Siden er Police vokset og i dag laver de også smykker, ure, tøj og parfumer med mere. Police kom ind på parfume markedet i 1997 da de lancerede den parfume der for mange i dag går under navnet Police Original, parfumen havde en meget særpræget duft som tiltrak et stort publikum. Da deres første parfume blev så stor en succes, har de siden produceret en lang række nye og spændende dufte, som alle passer ind i police familien. 

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.