Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,79393982887268

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Paul Mitchell

  Paul Mitchell

  Paul Mitchell blev dannet tilbage i 1979, som fra dengang og frem til nu kun har bestået af naturlige vandopløselige ingredienser. Paul Mitchell er altså et brand, der handler om meget mere end et godt udseende. De gør en stor indsats for at beskytte vores dyreliv og bevare vores naturlige ressourcer, og salget af disse produkter bidrager dermed til at gøre verden til smukkere sted.

  Med en årlig omsætning på 900 millioner dollars på verdensplan har Paul Mitchell brandet opnået stor succes gennem årene. For udover at være en miljøbevidst virksomheder, stræber Paul Mitchell også efter at skabe en række produkter, der tilgodeser dit hår. Vælger man Paul Mitchell, får man altså en meget luksuriøs hårplejeserie.  

  Af populære serier inden for Paul Mitchell shampoo kan blandt andet Paul Mitchell Clarifying, Paul Mitchell Color Care og Paul Mitchell Original nævnes. Udover Paul Mitchell Shampoo findes der også conditioner, hårkur, stylingskum, -spray og -gel, hårserum, heat protection, saltvandsspray og mange andre lækre styling- og plejeprodukter.
  Så uanset om du har glat, krøllet, tørt, farvet eller slidt hår, kan du med sikkerhed altid finde et hårprodukt i det store udvalg hos Paul Mitchell, der opfylder dine krav og behov. 

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.