Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,9050920009613

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   

  Paul Mitchell

  Paul Mitchell

  Paul Mitchell blev dannet tilbage i 1979, som fra dengang og frem til nu kun har bestået af naturlige vandopløselige ingredienser. Paul Mitchell er altså et brand, der handler om meget mere end et godt udseende. De gør en stor indsats for at beskytte vores dyreliv og bevare vores naturlige ressourcer, og salget af disse produkter bidrager dermed til at gøre verden til smukkere sted.

  Med en årlig omsætning på 900 millioner dollars på verdensplan har Paul Mitchell brandet opnået stor succes gennem årene. For udover at være en miljøbevidst virksomheder, stræber Paul Mitchell også efter at skabe en række produkter, der tilgodeser dit hår. Vælger man Paul Mitchell, får man altså en meget luksuriøs hårplejeserie.  

  Af populære serier inden for Paul Mitchell shampoo kan blandt andet Paul Mitchell Clarifying, Paul Mitchell Color Care og Paul Mitchell Original nævnes. Udover Paul Mitchell Shampoo findes der også conditioner, hårkur, stylingskum, -spray og -gel, hårserum, heat protection, saltvandsspray og mange andre lækre styling- og plejeprodukter.
  Så uanset om du har glat, krøllet, tørt, farvet eller slidt hår, kan du med sikkerhed altid finde et hårprodukt i det store udvalg hos Paul Mitchell, der opfylder dine krav og behov. 

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.