Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,67479991912842

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Paul Mitchell

  Paul Mitchell

  Paul Mitchell blev dannet tilbage i 1979, som fra dengang og frem til nu kun har bestået af naturlige vandopløselige ingredienser. Paul Mitchell er altså et brand, der handler om meget mere end et godt udseende. De gør en stor indsats for at beskytte vores dyreliv og bevare vores naturlige ressourcer, og salget af disse produkter bidrager dermed til at gøre verden til smukkere sted.

  Med en årlig omsætning på 900 millioner dollars på verdensplan har Paul Mitchell brandet opnået stor succes gennem årene. For udover at være en miljøbevidst virksomheder, stræber Paul Mitchell også efter at skabe en række produkter, der tilgodeser dit hår. Vælger man Paul Mitchell, får man altså en meget luksuriøs hårplejeserie.  

  Af populære serier inden for Paul Mitchell shampoo kan blandt andet Paul Mitchell Clarifying, Paul Mitchell Color Care og Paul Mitchell Original nævnes. Udover Paul Mitchell Shampoo findes der også conditioner, hårkur, stylingskum, -spray og -gel, hårserum, heat protection, saltvandsspray og mange andre lækre styling- og plejeprodukter.
  Så uanset om du har glat, krøllet, tørt, farvet eller slidt hår, kan du med sikkerhed altid finde et hårprodukt i det store udvalg hos Paul Mitchell, der opfylder dine krav og behov. 

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.