Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,17913198471069

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Palmolive

  Palmolive

  Palmolive er en del af den multiinternationale virksomhed Colgate-Palmolive og er ejet af William Colgate. Med Palmolives serie af hårprodukter kan du nyde en række shampooer og balsammer, der forsigtigt renser og efterlader dit hår blødt og glansfuldt. Hårplejeserien har tilmed en dejlig duft, der vil gøre dit brug af disse til en dejlig oplevelse. Hårplejeserierne er udviklet til at passe på dig, dit hår og din hud, uanset om du tager et bad eller eksempelvis bare skal vaske hænder.

  Palmolive har lavet forskellige serier af hårplejeprodukter, så du altid kan finde et produkt, der passer til dine behov. Her i blandt kan Palmolive Aroma Therapy, Palmolive Silky Shine og Palmolive Anti Dandruff nævnes som nogle af de meget populære serier. Med Palmolive Aroma Therapy kan du blandt andet genoplive dig selv og dit hår. Denne Palmolive shampoo indeholder æteriske olier fra Rosenblade og bambus ekstrakter, der tilfører en fantastisk duft til dit hår.  

  Læs mere Læs mindre