Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,59416007995605

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Palmolive

  Palmolive

  Palmolive er en del af den multiinternationale virksomhed Colgate-Palmolive og er ejet af William Colgate. Med Palmolives serie af hårprodukter kan du nyde en række shampooer og balsammer, der forsigtigt renser og efterlader dit hår blødt og glansfuldt. Hårplejeserien har tilmed en dejlig duft, der vil gøre dit brug af disse til en dejlig oplevelse. Hårplejeserierne er udviklet til at passe på dig, dit hår og din hud, uanset om du tager et bad eller eksempelvis bare skal vaske hænder.

  Palmolive har lavet forskellige serier af hårplejeprodukter, så du altid kan finde et produkt, der passer til dine behov. Her i blandt kan Palmolive Aroma Therapy, Palmolive Silky Shine og Palmolive Anti Dandruff nævnes som nogle af de meget populære serier. Med Palmolive Aroma Therapy kan du blandt andet genoplive dig selv og dit hår. Denne Palmolive shampoo indeholder æteriske olier fra Rosenblade og bambus ekstrakter, der tilfører en fantastisk duft til dit hår.  

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.