Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,0019669532775879

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Palmolive

  Palmolive

  Palmolive er en del af den multiinternationale virksomhed Colgate-Palmolive og er ejet af William Colgate. Med Palmolives serie af hårprodukter kan du nyde en række shampooer og balsammer, der forsigtigt renser og efterlader dit hår blødt og glansfuldt. Hårplejeserien har tilmed en dejlig duft, der vil gøre dit brug af disse til en dejlig oplevelse. Hårplejeserierne er udviklet til at passe på dig, dit hår og din hud, uanset om du tager et bad eller eksempelvis bare skal vaske hænder.

  Palmolive har lavet forskellige serier af hårplejeprodukter, så du altid kan finde et produkt, der passer til dine behov. Her i blandt kan Palmolive Aroma Therapy, Palmolive Silky Shine og Palmolive Anti Dandruff nævnes som nogle af de meget populære serier. Med Palmolive Aroma Therapy kan du blandt andet genoplive dig selv og dit hår. Denne Palmolive shampoo indeholder æteriske olier fra Rosenblade og bambus ekstrakter, der tilfører en fantastisk duft til dit hår.  

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.