Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,65547490119934

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Nina Ricci

  Nina Ricci

  I 1932 åbnede det elegante og feminine modehus Nina Ricci. Huset blev startet af den dygtige Maria Nina Ricci og hendes søn. Nina Ricci bevidste tidligt at hun havde et talent for at designe flotte, feminine og enkle kjoler. Denne tilgang til modeverdenen tog Nina Ricci med sig over i parfume verdenen, da hendes første parfume blev lanceret i 1948. Nina Riccis parfumer er gennemførte, det ses allerede på de flot designede flasker, som sammen med den lette, feminine og enkle duft gør Nina Riccis parfumer til en parfume der kan bruges hver dag. 

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.