Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,83029699325562

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Moroccanoil

  Moroccanoil

  Moroccanoil Shampoo, Conditioner, Voks mv.


  Moroccanoil

  Moroccanoil havde sin begyndelse da medstifter Carmen Tal var langt væk hjemmefra. Carmen fik beskadiget sit hår ved farvning, hvor efter hun fik en oliebehandling af håret der mildest talt udrette mirakler på det skadet hår. Hun besluttede sig for at videreudvikle ideen og indvie resten af verden i de utrolige egenskaber fra olien. Moroccanoil er også kendt som det marokkanske guld, den indeholder blandt andet den fantastiske Argan oil der har blødgørende og regenererende effekter. Argan oil er i sin reneste form er kendt for andet end hårolie, den kan også anvendes i madlavning, hudpleje og hårpleje og er derfor ideel til håret for en mild og ren pleje af dit hår. Argan olie har også anti-inflammatorisk virkning og har med sine store mængder er E-vitamin også en effekt på hovedbunden og styrker blodgennemstrømningen.


  Moroccanoil Treatment Hårolie

  Moroccanoil er et meget stærkt og effektivt brand, der bygger deres produkter på antioxidanter og næringsstoffer. De er innovative, nytænkende, resultatorienteret og formår derved at skabe produkter, der giver dig et smukt og velplejet resultat. Deres produkter er skabt på det meget effektive ingrediens, argan olie, som Moroccanoil var med til at gøre meget populært og til en fast del af frisørernes produktsortiment. De er blandt andet kendt for deres Moroccanoil Treatment serie, som er velegnet til alle hårtyper. Du skal ikke bruge mere end et par dråber, før du vil opleve forbedring i form af velplejet og silkeblødt hår – selv til afbleget og permanentet hår. Serien fra Moroccanoil Treatment indeholder den populære argan olie, som er en vegetabilsk olie, der går ind og blødgører håret. Derudover kan du finde en række af forskellige hårmasker, der blandt andet reparerer skadet og tørt hår og forkæler håret med intens fugt og næring fra argan olien. Her kan nævnes Moroccanoil Restorative Hair Mask og Weightless Hydrating Mask, som begge har genopbyggende egenskaber.


  Moroccanoil Shampoo

  Indenfor serier i Moroccanoil kan vi finde noget til alle hårtyper. Moroccanoil Extra Volume er udviklet til fint hår, den giver fylde og volume til håret samtidig med at den løfter og plejer håret. Moroccanoil Moisture repair er udviklet til dig der ønsker en intensiv fugtgiver til håret, den virker farvebeskyttende, genopbyggende og skånsomt rensende Moroccanoil Hydrating er en fugtgivende shampoo, der giver dit tørre hår de bedste vækstbetingelser og giver liv til dit flade og krusede hår. Moroccanoil Smooth er en blødgørende shampoo der virker udglattende på håret, den virker tæmmende på flyvsk hår og efterlader håret blødt og velplejet. Moroccan Oil Curl Enhancing Shampoo er en shampoo specielt udviklet til krøllet hår. Den definerer krøller, modvirker krus og er beriget med Argan oil hvilket genopretter og styrker hvert enkelt hårstrå.


  Moroccanoil Styling

  Indenfor styling har Moroccanoil flere kendte og anerkendte stylister der sværger til Moroccanoils meget velrenommerede produkter. Hvad enten du har brug for en hårspray, en mousse til krøller eller en voks, kan moroccanoils produkter hjælpe dig på vej. Produkterne er alle fri for sulfater, fosfat og parabener hvilket giver dig en sikkerhed for et produkt der med naturlige ingredienser afhjælper alle situationer. En af de mest kendte produkter er Moroccanoil Rootboost der er en plejende hårskum, der giver håret et løft og får det til at fremstå mere fyldigt og velplejet. Indenfor voks er en af de mest kendte Molding Creme der giver håret form og skaber tekstur. Den giver en mat finish og et langvarig, fleksibelt hold. De milde formler på Moroccanloils Styling produkter skaber kvalitets produkter der har omtanke for din hud og dit hår. Hos Flipsu tilbyder vi vores kunder et kæmpe udvalg af Moroccanoil produkter, skabt til den professionelle frisør men til en billig pris alle kan betale. Vi ønsker at du som kunde altid kan finde de populære produkter fra Moroccanoil hos os, men til en tilbudspris hvor alle kan være med.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.