Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,69480991363525

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Moroccanoil

  Moroccanoil

  Moroccanoil er et meget stærkt og effektivt brand, der bygger deres produkter på antioxidanter og næringsstoffer. De er innovative, nytænkende, resultatorienteret og formår derved at skabe produkter, der giver dig et smukt og velplejet resultat. Deres produkter er skabt på det meget effektive ingrediens, argan olie, som Moroccanoil var med til at gøre meget populært og til en fast del af frisørernes produktsortiment.

  De er blandet andet kendt for deres Moroccanoil Treatment serie, som er velegnet til alle hårtyper. Du skal ikke bruge mere end et par dråber, før du vil opleve forbedring i form af velplejet og silkeblødt hår – selv til afbleget og permanentet hår. Serien fra Moroccannoil Treatment indeholder den populære argan olie, som er en vegetabilsk olie, der går ind og blødgører håret. Derudover kan du finde en række af forskellige hårmasker, der blandt andet reparerer skadet og tørt hår og forkæler håret med intens fugt og næring fra argan olien. Her kan nævnes Moroccanoil Restorative Hair Mask og Weightless Hydrating Mask, som begge har genopbyggende egenskaber. 

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.