Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,74611783027649

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Mont Blanc

  Mont Blanc parfumer

  Det tyske luksus firma er især kendt for deres eksklusive kuglepenne, lædervare og smykker. Mont Blanc er mærket med det tidsløse design og som går igen på alle deres produkter. Mærket startede allerede i 1908 og er gennem årene vokset og vokset, mens firmaet hele tiden har udviklet deres udvalg af luksusprodukter. Dette er dog uden at gå på kompromis med deres tidsløse og eksklusive design. I 2001 nåede de parfumebranchen da de lancerede deres første parfume til kvinder: ”Presence”. Deres parfumer indeholder en klassisk duft og design, som passer godt ind i mærkets image. Mont Blanc producerer både parfumer til mænd og kvinder. 

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.