Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  1,0172789096832

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Mont Blanc

   

  Mont Blanc parfumer

  Det tyske luksus firma er især kendt for deres eksklusive kuglepenne, lædervare og smykker. Mont Blanc er mærket med det tidsløse design og som går igen på alle deres produkter. Mærket startede allerede i 1908 og er gennem årene vokset og vokset, mens firmaet hele tiden har udviklet deres udvalg af luksusprodukter. Dette er dog uden at gå på kompromis med deres tidsløse og eksklusive design. I 2001 nåede de parfumebranchen da de lancerede deres første parfume til kvinder: ”Presence”. Deres parfumer indeholder en klassisk duft og design, som passer godt ind i mærkets image. Mont Blanc producerer både parfumer til mænd og kvinder. 

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.