Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,56209802627563

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Mont Blanc

  Mont Blanc parfumer

  Det tyske luksus firma er især kendt for deres eksklusive kuglepenne, lædervare og smykker. Mont Blanc er mærket med det tidsløse design og som går igen på alle deres produkter. Mærket startede allerede i 1908 og er gennem årene vokset og vokset, mens firmaet hele tiden har udviklet deres udvalg af luksusprodukter. Dette er dog uden at gå på kompromis med deres tidsløse og eksklusive design. I 2001 nåede de parfumebranchen da de lancerede deres første parfume til kvinder: ”Presence”. Deres parfumer indeholder en klassisk duft og design, som passer godt ind i mærkets image. Mont Blanc producerer både parfumer til mænd og kvinder. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.