Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,89924097061157

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Meraki

  Mekari

  Meraki er et dansk hudpleje og velvære mærke, alle produkter er designet og opfundet i danmark med den største respekt for naturen og i den skandinaviske ånd. Produkterne har en mild og nærende formel baseret på rene og enkle principper. Der er ikke anvendt parabener, farvestoffer, hormonforstyrrende stoffer eller sls.


  Meraki Hudpleje

  Meraki har skabt en hudpleje linie med kun naturlig parfume i form af æteriske olier, kun ved brug af mild konservering og basisolier af høj kvalitet. Med sin milde formel, kan produkterne anvendes af alle hudtyper og alligevel få fuld effekt af hvert enkelt produkt. I serien findes både exfolierende creme, dagcreme, håndcreme, håndsæber, Serum og rense gel. Det nyeste indenfor hudplejen er Merakis egen serie af solcreme der virker beskyttende mod UVA & UVB stråler, er vandfast og er udviklet uden parabener og farvestoffer. Herudover er de astma- og allergimærket samt svanemærkede hvilket gør dem velegnede til børn.


  Meraki Mini & Meraki Mini

  Meraki mini er udviklet som en dyb forkælelse til din baby, produkterne er udviklet på særlige fugtgivende og milde ingredienser der plejer din babys silkebløde og sensitive hud. Alle produkterne er både astma- og allergimærkede, miljømærket med svanen og har Ecocert-mærket.


  Meraki Håndsæbe

  De mest kendte og mest populære produkter fra meraki er deres luksuriøse håndsæber, der plejer og beskytter hænderne men samtidig har en mild æterisk duft af velvære. Cotton Haze Handsoap er den mest populære håndsæbe, med sin varme og krydrede duft giver duftnoterne associationer til wellness og giver en behagelig pleje af hænderne. Meraki Linen Dew Håndsæbe har en frisk duft af mynte og en flot dyb flaskegrøn farve der pryder på ethvert badeværelse.


  Meraki Kropsolie

  En af de mest kendte produkter er Meraki Pure Oil med geranium og orange blomst. Denne olie er 100% økologisk beriget med blandt andet Argan Olie der har et højt indhold af antioxidanter og omega fedtsyre samt e-vitaminer. Meraki Pure Oil har alverdens anvendelsesmuligheder herunder, barbering, som hårkur, til tørre områder, til spidserne, under dagcreme og som kropsolie. Olien kommer i en smuk retro flaske med en let pumpefunktion til 500 ml, hvilket gør den let at påføre og anvende. Husk at kropsolie skal bruge fugt til at trænge ind i huden og kan på fordel påføres huden efter badet, alternativt kan der fugtes med vand og en let hånd, så trænger olien lynhurtigt ind i huden og efterlader den silkeblød.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.