Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  1,0211169719696

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Maybelline

  Maybelline


  Maybelline

  Maybelline har i mere end 100 år skabt makeup til hverdagens kvinder. Den kun 19 årige Tom Lyle Williams blev inspireret af sin søster, der blandede kulstøv med vaseline for at skabe det vi idag kender som mascara. Tom forsøgte sig først i et lille hjemmelaberatorium, det har hele tiden været vigtigt at tage afsæt i kvinderne og tiden omkring ham, efter blot få år havde Tom udviklet et produkt de fleste kvinder ikke kunne leve uden. Maybelline har i dag flere forskellige produktlinjer indenfor makeup, med både foundation, mascara, læbestifter, lipgloss og pudder. I Dag ejes det store Maybelline Company af L’Oreal hvor det stadig har stor succes indenfor billig makeup, til den rigtige lave tilbuds pris, men stadig med stor kvalitet. L’Oreal ejer mærker som Lancóme, Garnier, Helena Rubinstein, Biotherm, Redken, Kérastase, Giorgio Armani, YSL, Ralph Lauren og mange flere.


  Maybelline Mascara

  Maybelline har skabt nogle af verdens førende mascara, der giver fylde, definition, løftede vipper. En af de mest populære er, The Colossal Big Shot Mascara der giver volume fra rod til spids og har en volumegivende børste. Børsten giver dig et klumpefrit resultat og adskiller effektivt vipperne for optimal definition og fylde. Mascaraen findes også som vandfast nemlig Volum’ Express Colossal Mascara Waterproff, fjernes nemt med makeupfjerner så den holder hele dagen.


  Maybelline Pudder Super Stay 24h

  Den meget ikoniske og kendte pudder Superstay 24h er en af de mest kendte produkter. Den hjælper din hud med at opnå et fejlfrit resultat og virker fugtresistent på huden så du undgår områder med en glinsende effekt. Den er en af verdens mest anvendte vandfaste puddere og kan derfor anvendes hele dagen. Der medfølger både spejl og applicator inden i og du kan anvende den både som let dækkende pudder eller applicere flere lag og dermed opnå højere dækningsevne. Denne pudder har en dækningsevne som en foundation, men den matte og fine finish som en pudder.


  Maybelline Dream Matte Mousse

  Den cremede og lette foundation fra Maybelline New York, har en unik formel der passer perfekt til dig med normal/fedtet hud. Formelen indeholder silke pudderkugler med en matterende effekt, som gør det nemt at påføre huden og give en ensartet hud. Du kan enten anvende en applicator eller let påføre den med rene fingerspidser. Udover sin bløde og lette følelse på huden, indeholder den ingen parfume, virker ikke poretilstoppende og har en høj dækkeevne. Den er beriget med SPF 15 hvilket gør den velegnet til dig der ønsker en makeup der kan anvendes hele dagen også i solsinsvejr. Hos Flipsu sælger vi en lang række af produkter fra Maybelline, herunder foundation, lipgloss, læbestift, neglelak, mascara og øjenskygge. Maybelline har nogle billige priser på trods af at produkterne er af god kvalitet. Vi har ofte gode tilbud på Maybelline produkter og du kan altid finde et stort udvalg af Maybelline Makeup.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.