Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,69473004341125

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Maybelline

  Maybelline

  Stort set alle har hørt sloganet ”Maybe it’s Maybelline” som har været med til at skabe det moderne brand Maybelline, men mærkets historie startede allerede i 1915.  Her skabte Maybelline en af de første kemiske mascara. Denne mascara var lavet ved hjælp af vaseline og kulstøv af den blot 19-årige Tom Lyle Willams, som senere opkaldte mascaraen efter hans søster Mabel, som han havde fået ideen fra. Siden er der dog sket meget og i dag er Maybelline et af de mest innovative og professionelle virksomheder inden for mascara og skønheds branchen. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.