Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,75208592414856

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Maria Nila

  Maria Nila

  Alle hårtyper er forskellige og kræver helt forskellige behandlinger, hvilket Maria Nila arbejder ud fra, når de producerer nye produkter til serien. Maria Nila er en svensk virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed og renhed. De producerer alle deres produkter fra Sverige, hvor virksomheden i 1999 blev lanceret af Ann Wikström og hendes mand, Ulf Wikström. Han omkom under en tsunami i Thailand i 2004, og Ann Wikström har siden valgt at donere en del af omsætningen til et børnehjem i Thailand, der huser børn og unge, der under samme tsunami mistede deres forældre.

  Alle Maria Nilas hårprodukter er skabt til at opfylde forbrugernes individuelle behov, og samtidig er de meget kvalitetsbevidste. Uanset om du har eksempelvis krøller, tykt eller tyndt hår, kan du gå på opdagelse i produktserien og finde et produkt, der passer til lige dine behov.

  De er især kendt for deres Maria Nila Palett, som er en farvebevarende serie med fem forskellige linjer. Her får man blandt andet Maria Nila Luminous Colour, som er til farvet hår, Maria Nila Structure Repair, der er en hårpleje til hår, der er skadet, tørt eller kemisk behandlet, og Maria Nila Colour Refresh, som er en hårkur, der har en nærende effekt og farvepigmenter, der er med til at opfriske hårfarven. 

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.