Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  3,5946049690247

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Maria Nila

   1
  • Gloves -50%

   Maria Nila Gloves - 2 stk.

   Normalpris 50,00
   Medlemspris
   2500
   +
  • Breeze Hand Soap -55%

   Maria Nila Breeze Hand Soap - 300 ml

   Normalpris 126,00
   Medlemspris
   6300
   +
   

  Maria Nila

  Alle hårtyper er forskellige og kræver helt forskellige behandlinger, hvilket Maria Nila arbejder ud fra, når de producerer nye produkter til serien. Maria Nila er en svensk virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed og renhed. De producerer alle deres produkter fra Sverige, hvor virksomheden i 1999 blev lanceret af Ann Wikström og hendes mand, Ulf Wikström. Han omkom under en tsunami i Thailand i 2004, og Ann Wikström har siden valgt at donere en del af omsætningen til et børnehjem i Thailand, der huser børn og unge, der under samme tsunami mistede deres forældre.

  Alle Maria Nilas hårprodukter er skabt til at opfylde forbrugernes individuelle behov, og samtidig er de meget kvalitetsbevidste. Uanset om du har eksempelvis krøller, tykt eller tyndt hår, kan du gå på opdagelse i produktserien og finde et produkt, der passer til lige dine behov.

  De er især kendt for deres Maria Nila Palett, som er en farvebevarende serie med fem forskellige linjer. Her får man blandt andet Maria Nila Luminous Colour, som er til farvet hår, Maria Nila Structure Repair, der er en hårpleje til hår, der er skadet, tørt eller kemisk behandlet, og Maria Nila Colour Refresh, som er en hårkur, der har en nærende effekt og farvepigmenter, der er med til at opfriske hårfarven. 

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.