Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,70844984054565

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Maria Nila

  Maria Nila

  Alle hårtyper er forskellige og kræver helt forskellige behandlinger, hvilket Maria Nila arbejder ud fra, når de producerer nye produkter til serien. Maria Nila er en svensk virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed og renhed. De producerer alle deres produkter fra Sverige, hvor virksomheden i 1999 blev lanceret af Ann Wikström og hendes mand, Ulf Wikström. Han omkom under en tsunami i Thailand i 2004, og Ann Wikström har siden valgt at donere en del af omsætningen til et børnehjem i Thailand, der huser børn og unge, der under samme tsunami mistede deres forældre.

  Alle Maria Nilas hårprodukter er skabt til at opfylde forbrugernes individuelle behov, og samtidig er de meget kvalitetsbevidste. Uanset om du har eksempelvis krøller, tykt eller tyndt hår, kan du gå på opdagelse i produktserien og finde et produkt, der passer til lige dine behov.

  De er især kendt for deres Maria Nila Palett, som er en farvebevarende serie med fem forskellige linjer. Her får man blandt andet Maria Nila Luminous Colour, som er til farvet hår, Maria Nila Structure Repair, der er en hårpleje til hår, der er skadet, tørt eller kemisk behandlet, og Maria Nila Colour Refresh, som er en hårkur, der har en nærende effekt og farvepigmenter, der er med til at opfriske hårfarven. 

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.