Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,84358310699463

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   

  Macadamia

  Macadamia

  Macadamia Natural Oil er lavet af en kombination af olier fra de meget næringsrige macadamia nødder, der stammer fra Nordøst Austalien, og naturens mest nærende planter. Denne kombination sikrer, at håret og huden undgår at tørre ud, ikke virker glansløst og samtidig fedter olien ikke. Det er et globalt produkt, der er skabt til alle hår- og hovedbundstyper verden over og er kendt under navnet ”Verdens sundeste olie”, da dens høje indhold af sunde fedtsyre ligger på mere end 80 %.

  Produkterne fra Macadamia Oil indeholder en stor mængde Omega 3, 5, 7 og 9 fedtsyrer, som hver i sær tilfører noget godt til kroppen og immunforsvaret. De forhindrer og forebygger blandt andet mod flere former for kræft, hjertekarsygdomme, diabetes og andre fedmerelaterede sygdomme. Alle disse fordele er samlet i produkterne fra Macadamia Oil og skaber dermed optimal pleje, genopbygning og beskyttelse til både dit hår og hovedbund.

  I blandt hårprodukterne findes der både shampoo, conditioner, hårmaske, hårkur og en række stylingprodukter, der alle indeholder en stor mængde macadamia olie og argan olie. Blandt de populære produkter kan der nævnes Macadamia Rejuvenating Shampoo, Macadamia Deep Repair Masque, som er en hårmaske, og Macadamia Reviving Curl Cream, som er en krøllecreme beregnet til styling.  

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.