Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,6815459728241

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Macadamia

  Macadamia

  Macadamia Natural Oil er lavet af en kombination af olier fra de meget næringsrige macadamia nødder, der stammer fra Nordøst Austalien, og naturens mest nærende planter. Denne kombination sikrer, at håret og huden undgår at tørre ud, ikke virker glansløst og samtidig fedter olien ikke. Det er et globalt produkt, der er skabt til alle hår- og hovedbundstyper verden over og er kendt under navnet ”Verdens sundeste olie”, da dens høje indhold af sunde fedtsyre ligger på mere end 80 %.

  Produkterne fra Macadamia Oil indeholder en stor mængde Omega 3, 5, 7 og 9 fedtsyrer, som hver i sær tilfører noget godt til kroppen og immunforsvaret. De forhindrer og forebygger blandt andet mod flere former for kræft, hjertekarsygdomme, diabetes og andre fedmerelaterede sygdomme. Alle disse fordele er samlet i produkterne fra Macadamia Oil og skaber dermed optimal pleje, genopbygning og beskyttelse til både dit hår og hovedbund.

  I blandt hårprodukterne findes der både shampoo, conditioner, hårmaske, hårkur og en række stylingprodukter, der alle indeholder en stor mængde macadamia olie og argan olie. Blandt de populære produkter kan der nævnes Macadamia Rejuvenating Shampoo, Macadamia Deep Repair Masque, som er en hårmaske, og Macadamia Reviving Curl Cream, som er en krøllecreme beregnet til styling.  

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.