Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,6667799949646

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Macadamia

  Macadamia

  Macadamia Natural Oil er lavet af en kombination af olier fra de meget næringsrige macadamia nødder, der stammer fra Nordøst Austalien, og naturens mest nærende planter. Denne kombination sikrer, at håret og huden undgår at tørre ud, ikke virker glansløst og samtidig fedter olien ikke. Det er et globalt produkt, der er skabt til alle hår- og hovedbundstyper verden over og er kendt under navnet ”Verdens sundeste olie”, da dens høje indhold af sunde fedtsyre ligger på mere end 80 %.

  Produkterne fra Macadamia Oil indeholder en stor mængde Omega 3, 5, 7 og 9 fedtsyrer, som hver i sær tilfører noget godt til kroppen og immunforsvaret. De forhindrer og forebygger blandt andet mod flere former for kræft, hjertekarsygdomme, diabetes og andre fedmerelaterede sygdomme. Alle disse fordele er samlet i produkterne fra Macadamia Oil og skaber dermed optimal pleje, genopbygning og beskyttelse til både dit hår og hovedbund.

  I blandt hårprodukterne findes der både shampoo, conditioner, hårmaske, hårkur og en række stylingprodukter, der alle indeholder en stor mængde macadamia olie og argan olie. Blandt de populære produkter kan der nævnes Macadamia Rejuvenating Shampoo, Macadamia Deep Repair Masque, som er en hårmaske, og Macadamia Reviving Curl Cream, som er en krøllecreme beregnet til styling.  

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.