Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,92792892456055

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  L'Oréal

  Loreal

  L’Oreal Paris blev grundlagt tilbage i 1907 i Frankring af Eugéne Schueller og er i dag et af verdens mest kendte beauty brands. Med op til 70.000 ansatte på globalt plan er L’Oreal Paris samtidig også et af verdens største skønhedsfirmaer – de ejer blandt andet også Kérastase, Redken, Maybelline og Lâncome. En af grundene til L’Oreals store succes skyldes deres sammensætning af fantastisk kvalitet, ekspertise og elegance.

  Alle L’Oreals produkter bygger på en masse erfaringer, og du kan derfor være sikker på, at dit hår får muligheden for optimal pleje, uanset hvilket behov du har. Inden for L’Oreal shampoo, conditioner, hårpleje og stylingprodukter findes der en række serier, der sætter dit hår i fokus. L’Oreal shampoo har blandt andet lavet serien, L’Oreal Mythic Oil, der indeholder både shampoo, conditioner og plejeprodukter. Alle produkterne i L’Oreal Mythic Oil serien indeholder den populære argan olie, der effektivt plejer og nærer håret, hvilket gør den til et godt valg, uanset hvilken hårtype man har.

  Hos L’Oreal Paris er de innovative og en trendsætter inden for hårbranchen, med deres mange professionelle hårprodukter.  De kombinerer deres passion for mode med banebrydende teknologi, der giver dig mulighed for at dække dine behov, øge din kreativitet og skabe ekstraordinære resultater. Her i Danmark har de blandt andet stået for stylingen af hår til show for Malene Birger, Wood Wood og Benedikte Utzon.

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.