Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
 
Forside / Mærke / L'Oréal
Luk filter

Brands

 
Luk filter

L'Oréal

L’Oreal Paris blev grundlagt tilbage i 1907 i Frankring af Eugéne Schueller og er i dag et af verdens mest kendte beauty brands. Med op til 70.000 ansatte på globalt plan er L’Oreal Paris samtidig også et af verdens største skønhedsfirmaer – de ejer blandt andet også Kérastase, Redken, Maybelline og Lâncome. En af grundene til L’Oreals store succes skyldes deres sammensætning af fantastisk kvalitet, ekspertise og elegance.

Alle L’Oreals produkter bygger på en masse erfaringer, og du kan derfor være sikker på, at dit hår får muligheden for optimal pleje, uanset hvilket behov du har. Inden for L’Oreal shampoo, conditioner, hårpleje og stylingprodukter findes der en række serier, der sætter dit hår i fokus. L’Oreal shampoo har blandt andet lavet serien, L’Oreal Mythic Oil, der indeholder både shampoo, conditioner og plejeprodukter. Alle produkterne i L’Oreal Mythic Oil serien indeholder den populære argan olie, der effektivt plejer og nærer håret, hvilket gør den til et godt valg, uanset hvilken hårtype man har.

Hos L’Oreal Paris er de innovative og en trendsætter inden for hårbranchen, med deres mange professionelle hårprodukter.  De kombinerer deres passion for mode med banebrydende teknologi, der giver dig mulighed for at dække dine behov, øge din kreativitet og skabe ekstraordinære resultater. Her i Danmark har de blandt andet stået for stylingen af hår til show for Malene Birger, Wood Wood og Benedikte Utzon.

læs mere

Filtre

Sortering:
Visning af produkter:
8
 
 

Produktet er nu lagt i kurven!

Du har i alt sparet 0 DKK
Fortsæt shopping Gå til kurven