Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0.0045650005340576

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  L'Oréal

   

  Loreal


  Loreal

  L’Oreal Paris er verdens største brand indenfor hudpleje, hårpleje og styling. Loreal kommer oprindeligt fra frankrig, hvor filosofien fra start har været at hudpleje skal være til at betale. Hvad enten man leder efter læbestift, mascara, shampoo, natcreme, dagcreme, serum eller bodylotion, har Loreal et alternativ hertil. Loreal slår sig også på deres hudpleje til mænd, som favner alt lige fra skægpleje, til renseprodukter til natcreme mv. L’Oreal Paris blev grundlagt tilbage i 1907 i Frankrig af Eugéne Schueller og er i dag et af verdens mest kendte beauty brands. Med op til 70.000 ansatte på globalt plan er L’Oreal Paris samtidig også et af verdens største skønheds firmaer – de ejer blandt andet også Kérastase, Redken, Maybelline og Lâncome. En af grundene til L’Oreals store succes skyldes deres sammensætning af fantastisk kvalitet, ekspertise og elegance. Alle L’Oreals produkter bygger på en masse erfaringer, og du kan derfor være sikker på, at dit hår får muligheden for optimal pleje, uanset hvilket behov du har. Inden for L’Oreal shampoo, conditioner, hårpleje og stylingprodukter findes der en række serier, der sætter dit hår i fokus.


  Loreal Series Expert Silver Shampoo

  Indenfor Hårpleje hos Loreal hedder frisør serien Loreal Series Expert. Serien rummer pleje til både krøllet, fint, blond, skadet, normalt og hår der har brug for pleje som fx. Skæl eller øget fedt. Den mest solgte er Loreals Silver Shampoo, den er beriget med aminosyrer, den fjerner misfarvninger og reducerer gule nuancer i et blond hår. Den milde formel i denne silver shampoo gør at den udover at give et mere køligt look også plejer håret i dybden. Silver Shampoo er baseret på Gloss Protect System der giver de lilla farve pigmenter der hjælper med at beskytte det blonde hår og aktivt går ind og lysner håret. I serien findes også Inforser Shampoo, hårmaske og conditioner, der styrker og reparerer håret i dybden.


  Loreal Mascara

  Indenfor Loreal findes næsten 100 forskellige mascara, der alle favner et hvert behov for fyldige, lange eller definerede vipper. Flere af Loreal Mascara findes i både vandfast og tårefast, som kan holde looket hele dagen. Loreal Million Lashes er den mest kendte mascara serie, til både professionelle makeup artister og hverdags looket. Loreal Volume Lashes Excess Mascara er en meget klassisk mascara, børsterne er fremstillet i gummi og den adskiller hvert vippe hår. En anden ikonisk mascara er Loreal Mascara Million Lashes Extra Black der giver definerede vipper og et dramatisk look uden den klumper. Mascara Volume Million Lashes So Couture er til hverdags looket hvor man ønsker lange, adskilte vipper der giver et enkelt look.


  Loreal True Match

  Loreal kan meget indenfor makeup, men selv makeupartisten sværger til True Match Foundation, den tilpasser sig hudtonen og givet look der holder hele dagen. Den tilpasser sig både den kolde, varme og neutrale hudtone da den rafinerede og forbedrede pigmenter og flygtige olier skaber den bedste overflade og base for resten af din makeup. I Serien findes mange farver men værd at huske er at W står for Varm hudfarve, N står for Neutral hudfarve og C står for Kold nuance. Værd at nævne er også at de indeholder solfaktor SPF17 der gør at du er beskyttet mod de fleste af solens stråler i løbet af dagen. Loreal True Match findes ikke kun i foundation, men også i blush, concealer, mineral pudder og pudder så du uanset kan få den bedste og mest naturlige makeup.


  Loreal Source Essentials Naturlig Hårpleje

  Source er Loreals helt nye transparente, veganske og naturlige hårpleje serie. Med en formel uden silikone og sulfater, beskytter denne serie både håret og hovedbunden, den består af 80-99% naturlige ingredienser. For at opnå et silkeblødt resultat er der anvendt forskellige naturlige ingredienser som Kokos olie, Agan Olie, Sesamkerne olie, solsikke olie mv. De første produkter i serien er lavet specifikt til normalt hår, tørt hår, farvet og behandlet hår samt en sensitiv hovedbund. Selve shampooen kommer i en smuk firkantet flaske, heri kan man se de naturlige ingredienser som fx. Jasmin blomstens blade direkte i flasken, den har en dejlig naturlig duft og har fået international anerkendelse for sine egenskaber. Et godt alternativ til dig der ønsker et naturligt resultat. Hvad enten du leder efter silver shampoo, hårolie, hårmasker, læbestifter eller anden makeup, vil du altid kunne finde et godt og billigt alternativ i Loreals serier. Hos Flipsu forhandler vi mange af loreals produkter og altid til en billig pris.

  Læs mere Læs mindre