Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,84620904922485

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Lancome

  Lancome

  Lancôme er et af de førende mærker når det kommer til både kosmetik produkter, cremer og parfumer til kvinder. Når det kommer til kosmetik er de særlig kendte for blandt andet deres mascaraer, som for eksempel Lancome Hypnose, og for deres store udvalg af alverdens foundations og øjenskygger. Lancôme blev grundlagt i 1935 i Paris af Armand Petitjean. Hans ambition var at sprede den franske ånd ud i verden. Skoven Lancosme i Frankrig har ikke blot inspireret til mærkets navn, men også til Lancôme’s ikoniske logo af en rose, som blev fundet i skoven. Lancome startede med kun at fokuserer på parfumer, men er i dag, blandt kvinder verden over, det foretrukne mærke, når det kommer til alt fra hudpleje til makeup. Lancôme har en masse forskellige serier - herunder er deres bestsellers blandt andet Hydra Zen, La Vie Est Belle og Visionnaire.


  Lancome Hydra Zen

  Lancome Hydra Zen serien er skabt med tanken om ro og velvære. Produkterne tilfører huden dens manglende fugt og har en beroligende effekt, der endvidere gør det til den ultimative anti-stress og anti-age serie. Med Hydra Zen vil din hud holde sig blød og beholde sin fugtbalance i op til 24 timer. En af seriens absolutte favoritter blandt kvinder er Hydra Zen Anti-Stress Cream. Den er med til at opfriske huden, så den fremstår ungdommelig og glødende. Cremen trænger hurtigt ind, så man har ikke en vedvarende fedtet fornemmelse og har ydermere en frisk duft af roser som man ikke andet end kan elske,. Den er lavet med tankerne om, at hverdagens stress og bekymringer ikke tydeligt skal kunne ses i ansigtet. Produktet bør bruges dagligt, gerne både morgen og aften, for at man får det allerbedste resultat. Produktet enhver kvinde bør eje. En anden af kvindernes favoritter i denne serie er Hydra Zen Anti-Stress Fluid SPF 30. Ikke nok med, at denne blødgørende creme tilfører din hud en masse fugt, så indeholder den også solbeskyttelse, så du ikke skal bruge flere produkter end højst nødvendigt. Produktet kan benyttes til alle hudtyper, men er særligt velegnet til normal til kombineret hud.


  Lancome La Vie Est Belle

  Lancome har en bred vifte af skønne parfumer, som for eksempel Lancômes serie Trésor. I denne serie er en af vores mest solgte parfumer Tresor La Nuit, der med sine toner af blandt andet citrus, jordbær, blomster, karamel og kaffe har i sinde at forføre både kvinden, der bærer den, men også alle andre. Derudover har Lancome lavet en maskulin parfume til ham, der hedder Hypnôse, der pirrer med dens intense duft. Men deres afgjort bedst sælgende parfume er La Vie Est Belle, der har friske og feminine noter af blandt andet pære, jasmine, tonkabønner og iris. Denne parfume symboliserer glæde og kvinder, der tager verden med storm. Flakonen skaber en parallel til kvinden, der bærer den - hun er klassisk, tidløs og simpel på den bedst tænkelig måde. Hun behøver ikke at gøre så meget ud af sig selv, da hun bare fremstår frisk og smuk.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.