Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,80175304412842

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Kevin Murphy

  Kevin Murphy Shampoo, Conditioner, Voks m.m.

  Kevin Murphy


  Kevin Murphy er et amerikansk hårpleje brand, der producerer alt fra styling, pleje, hårprodukter mv. Produktene er beriget med naturlige ingredienser der giver et flot resultat, de plejer i dybden og giver håret den optimale pleje. I serierne findes både shampoo, balsam, hårkur, hårspray og håroiler.


  Om Kevin Murhy

  Kevin Murphy blev grundlagt i 2004 af en af verdens mest velansete og respekterede stylister, Kevin Murphy. Brandet blev grundlagt efter at Kevin Murphy længe havde arbejdet for bl.a. Vouge men ikke kunne finde de produkter han skulle bruge til at style det helt rigtige forside cover. Det blev starten på et meget succesfuldt brand, der giver store resultater, styrke og hold. Visionerne er kun at anvende ingredienser skabt af mikro dyrkning, organiske og økologiske principper der giver den højeste kvalitet og det mest naturlige hårprodukt. Alle Kevin Murphys hårprodukter er fri for sulfater, parabener og skadelige stoffer. De anvender naturlige fugtgivere som Mangosmør, Sheasmør, jojobaolie og ærteprotein.


  Kevin Murphy Shampoo

  Indenfor shampoo findes over 10 forskellige produkter der alle favner forskellige behov. Om du har tør, fedtet, glansløst, krøllet eller fint hår, findes der en shampoo til at dække dit hårs unikke behov. Kevin Murphy Hydrate Me Wash er en af de mest kendte shampooer, den har en fugtgivende formel til normalt og tørt hår. Med Natlysolie genoprettes hårets naturlige fugt balance og giver et sundt og blankt hår. Den virker farvebeskyttende og beskytter med hjælp fra Mikroalger håret mod stress med sine energiskabende effekter. Hvis du har lyst og blond hår og ønsker en silver shampoo der kan give en lysnende effekt, kan Kevin Murphy Blonde Angel Wash være svaret. Den indeholder farve aktivatorer der plejer det blonde, afblegede, lysende eller grå hår. Den skånsomme formel med udtræk af paranødder genskaber fugtbalancen mens udtræk af solsikkeolie forhindrer håret i at falme. Denne silvershampoo har en skånsom formel og plejer håret ved hjælp af keratin aminosyrer i alle lag af hårstrået.


  Kevin Murphy Hår voks

  Udover de gode, naturlige shampooer, har kevin murphy også sat sig for at lave en perfekt voks der kan anvendes til både mænd og kvinder. Der findes flere hårvokse i serien herunder Rough.Rider, Night.Rider, Free.Hold, Easy.Rider, Super.Goo og Undressed. De mest populære vokse er Night Rider og Roughrider. Night Rider giver et maksimalt hold, den har en cremet tekstur og efterlader håret med en naturlig mat finish. Nightrider er uden parabener og parfume, men er beriget med bl.a. Bivoks der giver masser af struktur og definition mens lanolin olie og castor-olie tilfører fugt til håret. Den anden er Rough Rider som er en lervoks, den styrker håret i dybden og har en forseglende effekt på håret og hårspidsen. Den giver et mere mat indtryk og er god til dig der er vant til at arbejde med en lervoks, men ønsker et naturligt alternativ der giver en frisure der holder hele dagen. Kevin Murphy er hudpleje til dit hår, det er udviklet udfra samme filosofi og man anvender vitaminer og aminosyrer der reparerer ydersiden af håret, virker tykkende på hårstrået og reducerer forekomsten af spaltede spidser. Hvad enten du ønsker et cool hverdags look eller du ønsker et helaftens look.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.