Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
 
Forside / Mærke / Kevin Murphy
Luk filter

Brands

 
Luk filter

Kevin Murphy

Kevin Murphy er en produktserie, hvor man får det bedste fra både moden, design og det bedste indhold fra naturen. Mærket er skabt af den verdenskendte, australske stylist af samme navn, der mener, at håret har en evne til at skabe eller ødelægge et image og efterlade et indtryk på enten den gode eller den dårlige måde. Derfor har han udviklet en serie, der plejer håret på et celle- og molekylært niveau, trænger ned i hovedbunden og virker der, hvor håret bliver til.
Ud fra en filosofi om, at hårplejeprodukter bør være inspireret af naturens bedste, har Kevin Murphy udviklet en vifte af shampoo, balsam, behandlinger og stylingprodukter, der er en nydelse for brugeren.

Kevin Murphy shampoo og Kevin Murphy voks er blandt de populære produkter hos brandet. Inden for Kevin Murphy shampoo finder der eksempelvis Kevin Murphy Blonde Angel Wash, som er en plejende shampoo til blond, bleget, lysnet eller gråt hår. Kevin Murphy Night Rider er en populær voks, som er meget nem at fordele i håret, den giver et stærkt hold, et mat look og samtidig dufter den frisk og naturlig.

Kevin Murphy har arbejdet med kendisser som Kylie Minogue og Beyonce og har dermed været den førende stylist på modeshows, TV-reklamer og film i flere år. Endvidere anvendes produkterne af andre kendisstylister og -fotografer fra blandt andet Vogue og Vanity Fair, hvilket har skabt stor synlighed omkring mærket. 

læs mere

Filtre

Sortering:
Visning af produkter:
1
50 %
Young.Love Gaveæske -50%
Kevin Murphy Young.Love Gaveæske 100 ml + 70 ml + 100 ml + 100 ml

Produkttype: Hudpleje

Køn: Unisex

Mængde: 100 ml + 70 ml + 100 ml + 100 ml

100 ml + 70 ml + 100 ml + 100 ml - Hudpleje -
Vejl. pris
Medlemspris
Medlemsprisen gælder kun for medlemmer. Prøv første måned gratis (herefter 89,-/md). Opsig når det passer dig.
399kr.
199kr.
399kr. (-50%)
199kr.
Læg i kurv Tilføj til favoritter