Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,37126612663269

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Kérastase

  Kérastase

  Siden 1964 har Kérastase sat nye standarder inden for professionelle hårprodukter. De er konstant i udvikling og repræsentere den fineste og mest luksuriøse pleje til dit hår, der gør dem til et af de mest eftertragtede mærker verden over.

  Kérastase leverer en hårplejeserie i verdensklasse, som indeholder alle nødvendige hårplejeprodukter. De producerer både hårpleje- og stylingprodukter, som er udviklet med en unik og banebrydende teknologi.
  Med sin store produktserie formår Kérastase at hjælpe enhver hårtype med pleje af håret – og samtidig ændres hårets struktur og går ind og skaber holdbare forandringer. 

  Kérastase shampoo er blandt brandets mest populære produkter, hvor de har produceret shampoo til adskillige hårtyper. Kérastase Specifique er en serie, der er udviklet til dig, der har problemer med skæl i håret. Kérastase Specifique indeholder effektive skælshampooer, der går ind og fugter hovedbunden og dermed fjernet skæl.
  Derudover har Kérastase udviklet en række serier specielt til mænd. Her i blandt kan Kérastase Resistance, Kérastase Densefique og Kérastase Homme nævnes som nogle af de populære.

  Uanset om du er på udgik efter Kérastase shampoo eller en af de mange andre hårprodukter, har du hos Kérastase altid mulighed for at finde et produkt, der opfylder dine behov.

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.