Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,0015840530395508

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Kérastase

   

  Kérastase

  Siden 1964 har Kérastase sat nye standarder inden for professionelle hårprodukter. De er konstant i udvikling og repræsentere den fineste og mest luksuriøse pleje til dit hår, der gør dem til et af de mest eftertragtede mærker verden over.

  Kérastase leverer en hårplejeserie i verdensklasse, som indeholder alle nødvendige hårplejeprodukter. De producerer både hårpleje- og stylingprodukter, som er udviklet med en unik og banebrydende teknologi.
  Med sin store produktserie formår Kérastase at hjælpe enhver hårtype med pleje af håret – og samtidig ændres hårets struktur og går ind og skaber holdbare forandringer. 

  Kérastase shampoo er blandt brandets mest populære produkter, hvor de har produceret shampoo til adskillige hårtyper. Kérastase Specifique er en serie, der er udviklet til dig, der har problemer med skæl i håret. Kérastase Specifique indeholder effektive skælshampooer, der går ind og fugter hovedbunden og dermed fjernet skæl.
  Derudover har Kérastase udviklet en række serier specielt til mænd. Her i blandt kan Kérastase Resistance, Kérastase Densefique og Kérastase Homme nævnes som nogle af de populære.

  Uanset om du er på udgik efter Kérastase shampoo eller en af de mange andre hårprodukter, har du hos Kérastase altid mulighed for at finde et produkt, der opfylder dine behov.

  Læs mere Læs mindre