Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,70588898658752

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Kérastase

  Kérastase

  Siden 1964 har Kérastase sat nye standarder inden for professionelle hårprodukter. De er konstant i udvikling og repræsentere den fineste og mest luksuriøse pleje til dit hår, der gør dem til et af de mest eftertragtede mærker verden over.

  Kérastase leverer en hårplejeserie i verdensklasse, som indeholder alle nødvendige hårplejeprodukter. De producerer både hårpleje- og stylingprodukter, som er udviklet med en unik og banebrydende teknologi.
  Med sin store produktserie formår Kérastase at hjælpe enhver hårtype med pleje af håret – og samtidig ændres hårets struktur og går ind og skaber holdbare forandringer. 

  Kérastase shampoo er blandt brandets mest populære produkter, hvor de har produceret shampoo til adskillige hårtyper. Kérastase Specifique er en serie, der er udviklet til dig, der har problemer med skæl i håret. Kérastase Specifique indeholder effektive skælshampooer, der går ind og fugter hovedbunden og dermed fjernet skæl.
  Derudover har Kérastase udviklet en række serier specielt til mænd. Her i blandt kan Kérastase Resistance, Kérastase Densefique og Kérastase Homme nævnes som nogle af de populære.

  Uanset om du er på udgik efter Kérastase shampoo eller en af de mange andre hårprodukter, har du hos Kérastase altid mulighed for at finde et produkt, der opfylder dine behov.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.