Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,54008102416992

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  ID Hair

   1
  • Creative Fiber Wax

   ID Hair Creative Fiber Wax - 100 ml

   Normalpris 79,00
   Medlemspris
   4800
   +
  • Voks Hard Gold

   ID Hair Voks Hard Gold - 100 ml

   Normalpris 71,00
   Medlemspris
   4300
   +
  • Voks Beach Gum

   ID Hair Voks Beach Gum - 100 ml

   Normalpris 66,00
   Medlemspris
   4000
   +
  • Voks Soft Silver

   ID Hair Voks Soft Silver - 100 ml

   Normalpris 73,00
   Medlemspris
   4400
   +

  Id voks

  ID Hair blev grundlagt tilbage i 1986 og har i dag vokset sig til en stor virksomhed, der leverer nogle af de mest brugte hårvokse på det danske marked. Udover voks producere ID Hair også hårfarver, farvekure, hårekstentions og pleje- og stylingprodukter. De sælger primært deres hårprodukter gennem de danske frisører, men her på siden giver vi dig direkte adgang til selv at købe produkterne.

  ID Hair har opnået deres store popularitet ved at skabe en række produkter gennem nøgleord som effektivitet og enkelthed. Samtidig producerer de en lang række forskellige produkter, der gør, at du nemt kan finde et produkt, der passer dig – uanset hvilket behov du har. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vil prøve kræfter med produkterne fra ID Hair. 
En populær serie af hårprodukter hos ID Hair er ID voks, hvor der findes adskillige varianter, så du har mulighed for at finde den voks, der er perfekt for dig. Mellem de forskellige hårvokse finder du blandt andet ID Voks Extreme Titanium, ID Voks Hard Gold og ID Voks Dusty Bronze.
ID Voks Extreme Titanium er specielt egnet til kort hår, og så giver den et ekstremt hold – deraf navnet. ID Voks Hard Gold er også en hårvoks med et super hold til de korthårede, og så giver den samtidig mulighed for at forme frisuren hele dagen. ID Voks Dusty Bronze er mere en clay til kort hår, der giver dit hår et flot og støvet udseende. Den har et meget stærkt hold og er en de vokse, der skal vaskes ud med shampoo. Til dette kan du vælge en af plejeprodukterne fra ID Hair Elements, som er en serie af shampoo, conditioner og andre plejeprodukter. ID Hair Elements vil derfor være en oplagt mulighed til pleje og behandling af dit hår.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.