Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,0049800872802734

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   

  ID Hair

  Id voks

  ID Hair blev grundlagt tilbage i 1986 og har i dag vokset sig til en stor virksomhed, der leverer nogle af de mest brugte hårvokse på det danske marked. Udover voks producere ID Hair også hårfarver, farvekure, hårekstentions og pleje- og stylingprodukter. De sælger primært deres hårprodukter gennem de danske frisører, men her på siden giver vi dig direkte adgang til selv at købe produkterne.

  ID Hair har opnået deres store popularitet ved at skabe en række produkter gennem nøgleord som effektivitet og enkelthed. Samtidig producerer de en lang række forskellige produkter, der gør, at du nemt kan finde et produkt, der passer dig – uanset hvilket behov du har. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vil prøve kræfter med produkterne fra ID Hair. 
En populær serie af hårprodukter hos ID Hair er ID voks, hvor der findes adskillige varianter, så du har mulighed for at finde den voks, der er perfekt for dig. Mellem de forskellige hårvokse finder du blandt andet ID Voks Extreme Titanium, ID Voks Hard Gold og ID Voks Dusty Bronze.
ID Voks Extreme Titanium er specielt egnet til kort hår, og så giver den et ekstremt hold – deraf navnet. ID Voks Hard Gold er også en hårvoks med et super hold til de korthårede, og så giver den samtidig mulighed for at forme frisuren hele dagen. ID Voks Dusty Bronze er mere en clay til kort hår, der giver dit hår et flot og støvet udseende. Den har et meget stærkt hold og er en de vokse, der skal vaskes ud med shampoo. Til dette kan du vælge en af plejeprodukterne fra ID Hair Elements, som er en serie af shampoo, conditioner og andre plejeprodukter. ID Hair Elements vil derfor være en oplagt mulighed til pleje og behandling af dit hår.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.