Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,0043940544128418

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  ID Hair

   1
  • Voks Beach Gum

   ID Hair Voks Beach Gum - 100 ml

   Medlemspris
   4000
   Normalpris 8000
   +
  • Voks Hard Gold

   ID Hair Voks Hard Gold - 100 ml

   Medlemspris
   4000
   Normalpris 8000
   +
  • Voks Extreme Titanium

   ID Hair Voks Extreme Titanium - 100 ml

   Medlemspris
   4000
   Normalpris 8000
   +
   

  Id voks

  ID Hair blev grundlagt tilbage i 1986 og har i dag vokset sig til en stor virksomhed, der leverer nogle af de mest brugte hårvokse på det danske marked. Udover voks producere ID Hair også hårfarver, farvekure, hårekstentions og pleje- og stylingprodukter. De sælger primært deres hårprodukter gennem de danske frisører, men her på siden giver vi dig direkte adgang til selv at købe produkterne.

  ID Hair har opnået deres store popularitet ved at skabe en række produkter gennem nøgleord som effektivitet og enkelthed. Samtidig producerer de en lang række forskellige produkter, der gør, at du nemt kan finde et produkt, der passer dig – uanset hvilket behov du har. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vil prøve kræfter med produkterne fra ID Hair. 
En populær serie af hårprodukter hos ID Hair er ID voks, hvor der findes adskillige varianter, så du har mulighed for at finde den voks, der er perfekt for dig. Mellem de forskellige hårvokse finder du blandt andet ID Voks Extreme Titanium, ID Voks Hard Gold og ID Voks Dusty Bronze.
ID Voks Extreme Titanium er specielt egnet til kort hår, og så giver den et ekstremt hold – deraf navnet. ID Voks Hard Gold er også en hårvoks med et super hold til de korthårede, og så giver den samtidig mulighed for at forme frisuren hele dagen. ID Voks Dusty Bronze er mere en clay til kort hår, der giver dit hår et flot og støvet udseende. Den har et meget stærkt hold og er en de vokse, der skal vaskes ud med shampoo. Til dette kan du vælge en af plejeprodukterne fra ID Hair Elements, som er en serie af shampoo, conditioner og andre plejeprodukter. ID Hair Elements vil derfor være en oplagt mulighed til pleje og behandling af dit hår.

  Læs mere Læs mindre