Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,50474691390991

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  ID Hair

   1
  • Creative Fiber Wax

   ID Hair Creative Fiber Wax - 100 ml

   Normalpris 79,00
   Medlemspris
   4400
   +
  • Voks Hard Gold

   ID Hair Voks Hard Gold - 100 ml

   Normalpris 84,00
   Medlemspris
   5100
   +
  • Voks Extreme Titanium

   ID Hair Voks Extreme Titanium - 100 ml

   Normalpris 79,00
   Medlemspris
   4800
   +
  • Voks Beach Gum

   ID Hair Voks Beach Gum - 100 ml

   Normalpris 79,00
   Medlemspris
   4800
   +
  • Voks Soft Silver

   ID Hair Voks Soft Silver - 100 ml

   Normalpris 84,00
   Medlemspris
   5100
   +

  Id voks

  ID Hair blev grundlagt tilbage i 1986 og har i dag vokset sig til en stor virksomhed, der leverer nogle af de mest brugte hårvokse på det danske marked. Udover voks producere ID Hair også hårfarver, farvekure, hårekstentions og pleje- og stylingprodukter. De sælger primært deres hårprodukter gennem de danske frisører, men her på siden giver vi dig direkte adgang til selv at købe produkterne.

  ID Hair har opnået deres store popularitet ved at skabe en række produkter gennem nøgleord som effektivitet og enkelthed. Samtidig producerer de en lang række forskellige produkter, der gør, at du nemt kan finde et produkt, der passer dig – uanset hvilket behov du har. Derfor er det kun fantasien, der sætter grænser, hvis du vil prøve kræfter med produkterne fra ID Hair. 
En populær serie af hårprodukter hos ID Hair er ID voks, hvor der findes adskillige varianter, så du har mulighed for at finde den voks, der er perfekt for dig. Mellem de forskellige hårvokse finder du blandt andet ID Voks Extreme Titanium, ID Voks Hard Gold og ID Voks Dusty Bronze.
ID Voks Extreme Titanium er specielt egnet til kort hår, og så giver den et ekstremt hold – deraf navnet. ID Voks Hard Gold er også en hårvoks med et super hold til de korthårede, og så giver den samtidig mulighed for at forme frisuren hele dagen. ID Voks Dusty Bronze er mere en clay til kort hår, der giver dit hår et flot og støvet udseende. Den har et meget stærkt hold og er en de vokse, der skal vaskes ud med shampoo. Til dette kan du vælge en af plejeprodukterne fra ID Hair Elements, som er en serie af shampoo, conditioner og andre plejeprodukter. ID Hair Elements vil derfor være en oplagt mulighed til pleje og behandling af dit hår.

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.