Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,81325507164001

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Hugo Boss

   

  Hugo Boss


  Hugo Boss Parfume

  Hugo Boss har eksisteret som tysk modehus siden 1924 og er særlig kendt for deres klassiske og luksuriøse tøj til både mænd, kvinder og børn. Dog laver de også både accessories og sko, og i 1984 blev den første parfume fra Hugo Boss lanceret. Parfumerne fra Hugo Boss er meget populære både blandt kvinder og mænd, da de er meget stilrene, og samtidig findes der en duft til enhver smag.

   


  Hugo Boss Deodorant

  Deodoranter til både mænd og kvinder, er meget populært fra Hugo Boss. Til mændene er Hugo Boss Unlimited, Hugo Man og Boss orange nogle af de mest populære deodoranter. Den nyere serie The Scent har lavet en deospray til både mænd og kvinder, og har hurtigt vokset sig til den mest populære serie i både Deodorant og parfume. Herudover findes den tit i gaveæsker til både mænd og kvinder, hvor det giver mulighed for at prøve body lotion, body wash mv. Med skønne duftnoter fra den populære serie.


  Hugo Boss Parfume Mænd

  Blandt de mest populære dufte finder du her på siden parfumer fra Hugo Boss Deep Red, Boss Orange, Boss Bottled og The Scent, som fås til billige priser. Derved er der rig mulighed for at finde frem til din nye yndlings Hugo Boss parfume og samtidig er det en oplagt gaveidé. Hugo Boss har parfume til mænd i alle aldersgrupper, fra den unge og friske Hugo Boss Bottled til den mere sofistikerede og krydrede Hugo Boss The Scent. Vi har altid mange parfumer Fra Hugo Boss på lager, både Eau de Toilette og Eau De parfum. Hugo Boss er en billig parfume, men ikke at tage fejl af den høje kvalitet fra det tyske modehus.


  Hugo Boss Parfume Kvinder

  De anerkendte parfumer til kvinder fra Hugo Boss emmer af selvstændighed, sensualitet og har alle sofistikeret udtryk. En af de mest populære parfumer til kvinder er Boss Ma Vie Eau de Parfum, er en skøn kvindelig parfume med duftnoter af kaktusblomsten, delikate grønne noter med et pink twist. Den har en frisk, inspirerende og feminin duft til den moderne kvinde. Af de nyere parfumer kan Hugo Boss The Scent for her anbefales den intense og forførende duft, skaber en feminin elegance og varme, der er værd at vende sig efter. Parfumen findes i gavesæt og er den perfekte fødselsdagsgave til kvinden der har alt. Hos Flipsu har vi mange billige hugo boss parfumer og deodoranter. Dette brand favner alle kunder, kvinder som mænd og laver nogle af de mest signifikante dufte i verden. Du kan altid finde en uforglemmelig duft i Hugo Boss mange deodoranter eller parfumer, hvad enten det er til mænd eller kvinder.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.