Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,62290287017822

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Gucci

  Gucci

  Gucci er et eftertragtet og populært mærke, når det kommer til parfume. De er kendt for at skabe dufte af meget høj kvalitet, hvor du som køber får meget for pengene. Duftene fra Gucci holder nemlig længe på kroppen og fås både som Eau de Parfume, Eau de Toilette, deodorant og deosticks, så du kan nyde godt af dine dufte hele dagen. 

  Blandt de mest populære duftserier fra Gucci, kan Gucci Guilty, Gucci Rush, Gucci by Gucci og Flora by Gucci nævnes og her på siden kan du finde lækre dufte fra disse serier - både som kvinde og mand. 
  Er du, som kvinde, eksempelvis til en frisk og sommerlig duft, kan du prøve den populære Gucci Rush, der blandt andet indeholder tyrkisk rose, jasmin og vanilje og dermed skaber en sød og feminin duft.
  Til manden, der ønsker en stærk og sensuel duft, kan vi anbefale Gucci Guilty Pour Homme, som har forførende og provokerende noter af cedertræ, citron og lavendel.  

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.