Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,56677985191345

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Gucci

  Gucci

  Gucci er et eftertragtet og populært mærke, når det kommer til parfume. De er kendt for at skabe dufte af meget høj kvalitet, hvor du som køber får meget for pengene. Duftene fra Gucci holder nemlig længe på kroppen og fås både som Eau de Parfume, Eau de Toilette, deodorant og deosticks, så du kan nyde godt af dine dufte hele dagen. 

  Blandt de mest populære duftserier fra Gucci, kan Gucci Guilty, Gucci Rush, Gucci by Gucci og Flora by Gucci nævnes og her på siden kan du finde lækre dufte fra disse serier - både som kvinde og mand. 
  Er du, som kvinde, eksempelvis til en frisk og sommerlig duft, kan du prøve den populære Gucci Rush, der blandt andet indeholder tyrkisk rose, jasmin og vanilje og dermed skaber en sød og feminin duft.
  Til manden, der ønsker en stærk og sensuel duft, kan vi anbefale Gucci Guilty Pour Homme, som har forførende og provokerende noter af cedertræ, citron og lavendel.  

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.