Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  1,0751829147339

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Gucci

   

  Gucci

  Gucci er et eftertragtet og populært mærke, når det kommer til parfume. De er kendt for at skabe dufte af meget høj kvalitet, hvor du som køber får meget for pengene. Duftene fra Gucci holder nemlig længe på kroppen og fås både som Eau de Parfume, Eau de Toilette, deodorant og deosticks, så du kan nyde godt af dine dufte hele dagen. 

  Blandt de mest populære duftserier fra Gucci, kan Gucci Guilty, Gucci Rush, Gucci by Gucci og Flora by Gucci nævnes og her på siden kan du finde lækre dufte fra disse serier - både som kvinde og mand. 
  Er du, som kvinde, eksempelvis til en frisk og sommerlig duft, kan du prøve den populære Gucci Rush, der blandt andet indeholder tyrkisk rose, jasmin og vanilje og dermed skaber en sød og feminin duft.
  Til manden, der ønsker en stærk og sensuel duft, kan vi anbefale Gucci Guilty Pour Homme, som har forførende og provokerende noter af cedertræ, citron og lavendel.  

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.