Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,51102304458618

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Gold

   1
  • Repair Shampoo

   Gold Repair Shampoo - 250 ml

   Normalpris 147,00
   Medlemspris
   8900
   +
  • Hydration Conditioner

   Gold Hydration Conditioner - 250 ml

   Normalpris 117,00
   Medlemspris
   7100
   +

  Gold hårprodukter

  GOLD er en hårplejeserie, der består af en række eksklusive og professionelle produkter. Disse produkter kan anvendes af alle hårtyper, uanset om man har langt, kort, tykt, tyndt, fedtet, tørt eller normalt hår. GOLD har, i samarbejde med nogle af Skandinaviens førende kemiker og stylister, brugt mange års produktudvikling på at skabe hårplejeserien, der komplimenterer modens prætentiøse og evigt forandrende looks.

  Hårplejeserien består af multifunktionelle hårprodukter, der intensiverer holdbarheden og styrken i håret og frisuren. Produkterne er fremstillet af naturlige og bæredygtige ressourcer, der gør dem miljøvenlige, uden parabener, farvestoffer og allergener og er dermed ideel for den miljøbevidste bruger. Naturen er altså tænkt ind i hårprodukterne og derudover kommer produkterne i flot og stilsikker emballage. 

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.