Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,70113587379456

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Gold

   1
  • Hydration Conditioner

   Gold Hydration Conditioner - 250 ml

   Normalpris 120,00
   Medlemspris
   8900
   +
  • Repair Shampoo

   Gold Repair Shampoo - 250 ml

   Normalpris 120,00
   Medlemspris
   8900
   +

  Gold hårprodukter

  GOLD er en hårplejeserie, der består af en række eksklusive og professionelle produkter. Disse produkter kan anvendes af alle hårtyper, uanset om man har langt, kort, tykt, tyndt, fedtet, tørt eller normalt hår. GOLD har, i samarbejde med nogle af Skandinaviens førende kemiker og stylister, brugt mange års produktudvikling på at skabe hårplejeserien, der komplimenterer modens prætentiøse og evigt forandrende looks.

  Hårplejeserien består af multifunktionelle hårprodukter, der intensiverer holdbarheden og styrken i håret og frisuren. Produkterne er fremstillet af naturlige og bæredygtige ressourcer, der gør dem miljøvenlige, uden parabener, farvestoffer og allergener og er dermed ideel for den miljøbevidste bruger. Naturen er altså tænkt ind i hårprodukterne og derudover kommer produkterne i flot og stilsikker emballage. 

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.