Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,37776112556458

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Gold

  Gold hårprodukter

  GOLD er en hårplejeserie, der består af en række eksklusive og professionelle produkter. Disse produkter kan anvendes af alle hårtyper, uanset om man har langt, kort, tykt, tyndt, fedtet, tørt eller normalt hår. GOLD har, i samarbejde med nogle af Skandinaviens førende kemiker og stylister, brugt mange års produktudvikling på at skabe hårplejeserien, der komplimenterer modens prætentiøse og evigt forandrende looks.

  Hårplejeserien består af multifunktionelle hårprodukter, der intensiverer holdbarheden og styrken i håret og frisuren. Produkterne er fremstillet af naturlige og bæredygtige ressourcer, der gør dem miljøvenlige, uden parabener, farvestoffer og allergener og er dermed ideel for den miljøbevidste bruger. Naturen er altså tænkt ind i hårprodukterne og derudover kommer produkterne i flot og stilsikker emballage. 

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.