Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,60848593711853

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Estée Lauder

  Estée Lauder


  Estée Lauder

  Estee Lauder er et modehus med alt indenfor makeup, hudpleje og parfume. Estee Lauder har en respekteret rolle i modebranchen og er kendte som et high-end brand, der på alle måder har været trendsættere i skønhedsbranchen. Estee Lauder lavede sine cremer med filosofien om at være tæt på alle processer og kun anvende de mest raffinerede ingredienser så forbrugeren kan opnår det bedste resultat. Estee Lauder har skabt mange ikoniske produkter, flere af produkterne findes fortsat på hylderne. Hvad enten det er dagcreme, natcreme, serum, rense produkter eller make-up, er der et produkt til alle.


  Estee Lauder Advanced Night Repair

  Verdens første Serum blev skabt af Estee Lauder, dengang hed produktet Night Repair, da Estee Lauder forstod, hvordan huden regenererer over natten. Den revolutionerende udvikling af serum så dagens lys i 1982, den var dengang, som i dag, i en brun uigennemsigtig falkon for at beskytte de aktive ingredienser i produktet. Filosofien bag serum Advanced Night Repair var at skabe et dybdevirkende produkt, der kunne klare det man kender ved brugen af en ansigtsmaske. Selv den dag i dag er det Estee Lauders mest solgte produkt og på trods af at butikkerne bugner af serum, vinder Estee Lauders Serum fortsat manges hjerter.


  Estee Lauder Double Wear Foundation

  I foundationens verden har huset bag Estee Lauder også udviklet en foundation der giver en glat, flot og jævn farve i op til 24 timer. Den føles let og behagelig på huden, er oliefri og modvirker de skinnende områder vi har i ansigtet. Estee Lauder har skabt Makeup med visionen om at hudpleje og makeup sagtens kunne gå hånd i hånd. Der er derfor nøje udvalgte plejende ingredienser i alle foundations, så de ikke udtørrer eller fedter huden til. Double Wear Foundation lader huden ånde frit og til stopper ikke dine porrer. Den findes i henholdsvis kølige, neutrale og varme undertoner, der kan matche enhver hudtone og giver en flot medium til fuld dækning. Den holder også til selv varme og fugtige temperaturer i det den vandtætte formel gør at farven ikke ændres, den tværes ikke ud og sætter sig ikke på tøjet når den er tør.


  Estee Lauder Parfume

  Parfume er er verden for sig, der findes utallige af duft kombinationer og undertoner der alle klæder både mænd og kvinder. Estee Lauder har skabt mange skønne og ikoniske parfumer som alle klæder den moderne kvinde. En af de nyeste parfumer er Modern Muse, der skaber en selvsikker, inspirerende og selvstændig duft. Den er stilet i sin duft og meget eksklusiv, den passer til kvinder i alle aldre da den er forførende og sensuel, men uden at være tung.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.