Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,0032749176025391

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Estée Lauder

  Estée Lauder

  Estée Lauder blev startet i USA tilbage i 1946 af Joseph og Estée Lauder og har siden vokset sig til et af verdens mest eksklusive og populære brands i makeup- og hudplejeindustrien. Estée Lauder er blevet kendt for sine banebrydende teknologier og udvikling af eksklusive anti-ageing cremer, øjenpleje, rynkecremer, serum, olier og mange andre musthaves inden for hudpleje. 
  Udover hudplejeprodukter har Estée Lauder også skabt en række makeupserier, der indeholder blandt andet pudder, mascara, neglelak, blush, eyeliner og læbestift.

  Estée Lauder dækker også over parfumer til både mænd og kvinder. Her på siden finder du den klassiske Estée Lauder Sensuous Nude, som er en varm og sensuel duft til kvinder. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.