Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,695317029953

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Ecooking

   2
  • Moisturising & Protecting Hand Cream

   Ecooking Moisturising & Protecting Hand Cream - 75 ml

   Normalpris 152,00
   Medlemspris
   9200
   +
  • 24 Hour Cream

   Ecooking 24 Hour Cream - 50 ml

   Normalpris 235,00
   Medlemspris
   16300
   +
  • Cleansing Gel

   Ecooking Cleansing Gel - 200 ml

   Normalpris 229,00
   Medlemspris
   13900
  • A-vitamin Serum Kapsler

   Ecooking A-vitamin Serum Kapsler - 60 stk

   Normalpris 459,00
   Medlemspris
   27800
   +
  • Vitamin Boost Serum E Vitamin

   Ecooking Vitamin Boost Serum E Vitamin - 20 ml

   Normalpris 470,00
   Medlemspris
   28500
   +
  • Ansigts Scrub

   Ecooking Ansigts Scrub - 100 ml

   Normalpris 231,00
   Medlemspris
   14000
   +
  • Hand Soap

   Ecooking Hand Soap - 500 ml

   Normalpris 91,00
   Medlemspris
   6300
   +
  • All in One Fragrance Free

   Ecooking All in One Fragrance Free - 75 ml

   Normalpris 191,00
   Medlemspris
   11600
   +
  • Bodycreme

   Ecooking Bodycreme - 250 ml

   Normalpris 178,00
   Medlemspris
   10800
   +
  • Fragrance Free Eye Cream

   Ecooking Fragrance Free Eye Cream - 30 ml

   Normalpris 353,00
   Medlemspris
   24600
   +
  • Night cream

   Ecooking Night cream - 50 ml

   Normalpris 337,00
   Medlemspris
   20400
   +
  • Multi Olie

   Ecooking Multi Olie - 100 ml

   Normalpris 205,00
   Medlemspris
   12400
   +
  • Salt

   Ecooking Salt -

   Normalpris 112,00
   Medlemspris
   6800
  • Anti-Redness Cream

   Ecooking Anti-Redness Cream - 50 ml

   Normalpris 427,00
   Medlemspris
   25900
   +
  • All in One Balm

   Ecooking All in One Balm - 30 ml

   Normalpris 112,00
   Medlemspris
   6800
   +
  • Peeling Mask Fragrance Free

   Ecooking Peeling Mask Fragrance Free - 50 ml

   Normalpris 235,00
   Medlemspris
   17000
   +
  • Gentle Cleansing Milk

   Ecooking Gentle Cleansing Milk - 200 ml

   Normalpris 229,00
   Medlemspris
   13900
   +
  • Acne Serum

   Ecooking Acne Serum - 20 ml

   Normalpris 474,00
   Medlemspris
   28700
   +
  • Fragrance Free Multi Oil

   Ecooking Fragrance Free Multi Oil - 500 ml

   Normalpris 318,00
   Medlemspris
   22100
   +
  • Multi Olie

   Ecooking Multi Olie - 500 ml

   Normalpris 500,00
   Medlemspris
   30300
   +

  Ecooking er et danskproduceret naturlig hudpleje mærke der har en bredvifte af produkter indenfor serum, ansigtscreme, peeling og kropsolier. Alle produkterne er skabt ud fra filosofien om at alle kan bruge den og at det er til at gennemskue hvilke ingredienser der er anvendt og at disse, overvejende, er økologiske og naturlige. 

   

  Ecooking er skabt af Tina Søgaard, i første omgang som produkter til hjemmebrug og senere som efterspørgslen fra venner og bekendte steg, til E Cooking. Efter at Tina havde gennemlevet en svær periode af sit liv, kunne hun se at hendes hus have lidt under en stor portion stress, hvilket gav rynker, trist/grå hud og generel skade efter hendes personlige krise. For at genvinde gløden, fugten og en ungdommelig hud, skabte Tina i sit eget køkken de første produkter i syltetøjsglas, der blev opbevaret i køleskabet, men succesen bragte hende hurtigt videre.

  Ecooking Naturlig hudpleje

  Ecooking er skabt som et alternativ til traditionel hudpleje, hvor man ikke gemmer sig bag fancy titler og smarte varetekster. Tian skabte denne forenklede og ærlige beskrivelse af produkterne, for selv kunder som Tina’s mor kunne læse sig frem til hvilket produkt hun sad med i hænderne. Ecooking er fri for parabener, overvejende økologisk, uden farvestoffer og er 100% vegansk, en dagcreme er en dagcreme og let at anvende. En af de mest kendte produkter er Ecooking’s Peelmaske der indeholder naturlige aktive ingredienser, der retter fine linier og skaber et ungdommeligt look. Den indeholder blandt andet mælkesyre og AHA syre der alle peeler huden, giver glød og ensarter hudtonen.

   

  Produkterne er skabt med omtanke for kroppens største organ, huden. Huden er vigtig for helbredet, vores velbefindende og generelle sundhed, da huden beskytter os mod kulde, varme og sygdomme. Ecooking kalder sig selv for ‘Food for your skin’ huden optager op til 35% af det vi smører på den og det er derfor ikke ligegyldigt hvad og hvilkeingredienser vi putter på den. Ecookings særligt udvalgte råvarer er bla. 100% rene økologiske og naturlige olier, æstetiske olier, vitaminer og mineraler, antioxidanter, milde råvarer og konserveringssystemer, ingen parabener, farvestoffer og med største omtanke for miljøet.

  Ecooking Serum

  Mange af produkterne kan foruden udvortes brug også bruges i madlavning og er ikke farlige at få i munden, de kan derved anvendes af hele familien, kvinder, mænd og børn. De kendte serummer vi forhandler fra Ecooking er balndt andet Vitamin Boost e-vitamin serum, Fugt serum, Super serum og Acne serum, hjælper alle naturligt med at udglatte fine linier og virker antiage. De opstrammer, opfugter og er spækket med naturens egnet alternativ til botox.

   

  Ecooking serum kapsler, A-vitamin og Stram Op styrker både hudens elasticitet og kickstarter cellerfornyelsen, de kan anvendes både morgen og aften under din sædvanlige dags- eller natcreme. Stram op er tilsat Hexapeptide der synligt reducerer rynker i dybden og er et naturligt alternativ til Botox med meget veldokumenteret effekt ved vedvarende brug.

   

  Ecooking er også kendt for ders alt i en balm, der kan beskrives som “ambulance på tube”. Den kan bruges til alle former tørre områder, sprukne læber, neglebånd mv. Den kan også anvendes ved insektbid da den virker kløestillende. Den er tilsat tidselolie, sheasmør og Xpertmoit der alle virker ekstremt fugtgivende og genopbyggende på selv de tørreste områder.

   

  Ecooking har også skabt en simpel billig hudpleje serie til mænd, hvor en mild duft af mand og en enkel tilgang til hudpleje er i fokus. Serien tæller både en Skæg- og kropsolie, ansigtscreme, Hair & Bodysoap. Alle tingene er udviklet efter den generellemands hudtype og passer derfor perfekt til at blødgøre mænds skægområde, hårvækst mv.

   

  Vi forhandler et stort udvalg af både serien af hudpleje til mænd og kvinder, hvor priserne er gode og vejledningerne er til at finde rundt i!

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.