Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0.0016682147979736

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Ecooking

   1
  • Sunscreen SPF 30 Face And Body

   Ecooking Sunscreen SPF 30 Face And Body - 50 ml

   Medlemspris
   8100
   Normalpris 16200
   +
  • Salt

   Ecooking Salt - 200 gr.

   Medlemspris
   6100
   Normalpris 12200
   +
  • Startkit Men

   Ecooking Startkit Men - 100 ml + 50 ml + 20 ml + 50 ml + 10 stk.

   Medlemspris
   26100
   Normalpris 52200
   +
  • Hair & Bodysoap Men

   Ecooking Hair & Bodysoap Men - 250 ml

   Medlemspris
   10300
   Normalpris 20600
   +
  • Lip Scrub

   Ecooking Lip Scrub - 30 ml

   Medlemspris
   4300
   Normalpris 8600
   +
  • Fragrance Free Multi Oil

   Ecooking Fragrance Free Multi Oil - 500 ml

   Medlemspris
   35100
   Normalpris 37300
   +
  • Acne Serum

   Ecooking Acne Serum - 20 ml

   Medlemspris
   21200
   Normalpris 42400
   +
  • Lip balm pomgrante

   Ecooking Lip balm pomgrante - 15 ml

   Medlemspris
   8100
   Normalpris 16200
   +
  • Lip balm mint

   Ecooking Lip balm mint - 15 ml

   Medlemspris
   4300
   Normalpris 8600
   +
  • Lip balm

   Ecooking Lip balm - 15 ml

   Medlemspris
   4300
   Normalpris 8600
   +
  • Face mist

   Ecooking Face mist - 200 ml

   Medlemspris
   9900
   Normalpris 19800
   +
  • All in One Balm

   Ecooking All in One Balm - 30 ml

   Medlemspris
   5800
   Normalpris 11600
   +
   

  Ecooking er et danskproduceret naturlig hudpleje mærke der har en bredvifte af produkter indenfor serum, ansigtscreme, peeling og kropsolier. Alle produkterne er skabt ud fra filosofien om at alle kan bruge den og at det er til at gennemskue hvilke ingredienser der er anvendt og at disse, overvejende, er økologiske og naturlige. 

   

  Ecooking er skabt af Tina Søgaard, i første omgang som produkter til hjemmebrug og senere som efterspørgslen fra venner og bekendte steg, til E Cooking. Efter at Tina havde gennemlevet en svær periode af sit liv, kunne hun se at hendes hus have lidt under en stor portion stress, hvilket gav rynker, trist/grå hud og generel skade efter hendes personlige krise. For at genvinde gløden, fugten og en ungdommelig hud, skabte Tina i sit eget køkken de første produkter i syltetøjsglas, der blev opbevaret i køleskabet, men succesen bragte hende hurtigt videre.

  Ecooking Naturlig hudpleje

  Ecooking er skabt som et alternativ til traditionel hudpleje, hvor man ikke gemmer sig bag fancy titler og smarte varetekster. Tian skabte denne forenklede og ærlige beskrivelse af produkterne, for selv kunder som Tina’s mor kunne læse sig frem til hvilket produkt hun sad med i hænderne. Ecooking er fri for parabener, overvejende økologisk, uden farvestoffer og er 100% vegansk, en dagcreme er en dagcreme og let at anvende. En af de mest kendte produkter er Ecooking’s Peelmaske der indeholder naturlige aktive ingredienser, der retter fine linier og skaber et ungdommeligt look. Den indeholder blandt andet mælkesyre og AHA syre der alle peeler huden, giver glød og ensarter hudtonen.

   

  Produkterne er skabt med omtanke for kroppens største organ, huden. Huden er vigtig for helbredet, vores velbefindende og generelle sundhed, da huden beskytter os mod kulde, varme og sygdomme. Ecooking kalder sig selv for ‘Food for your skin’ huden optager op til 35% af det vi smører på den og det er derfor ikke ligegyldigt hvad og hvilkeingredienser vi putter på den. Ecookings særligt udvalgte råvarer er bla. 100% rene økologiske og naturlige olier, æstetiske olier, vitaminer og mineraler, antioxidanter, milde råvarer og konserveringssystemer, ingen parabener, farvestoffer og med største omtanke for miljøet.

  Ecooking Serum

  Mange af produkterne kan foruden udvortes brug også bruges i madlavning og er ikke farlige at få i munden, de kan derved anvendes af hele familien, kvinder, mænd og børn. De kendte serummer vi forhandler fra Ecooking er balndt andet Vitamin Boost e-vitamin serum, Fugt serum, Super serum og Acne serum, hjælper alle naturligt med at udglatte fine linier og virker antiage. De opstrammer, opfugter og er spækket med naturens egnet alternativ til botox.

   

  Ecooking serum kapsler, A-vitamin og Stram Op styrker både hudens elasticitet og kickstarter cellerfornyelsen, de kan anvendes både morgen og aften under din sædvanlige dags- eller natcreme. Stram op er tilsat Hexapeptide der synligt reducerer rynker i dybden og er et naturligt alternativ til Botox med meget veldokumenteret effekt ved vedvarende brug.

   

  Ecooking er også kendt for ders alt i en balm, der kan beskrives som “ambulance på tube”. Den kan bruges til alle former tørre områder, sprukne læber, neglebånd mv. Den kan også anvendes ved insektbid da den virker kløestillende. Den er tilsat tidselolie, sheasmør og Xpertmoit der alle virker ekstremt fugtgivende og genopbyggende på selv de tørreste områder.

   

  Ecooking har også skabt en simpel billig hudpleje serie til mænd, hvor en mild duft af mand og en enkel tilgang til hudpleje er i fokus. Serien tæller både en Skæg- og kropsolie, ansigtscreme, Hair & Bodysoap. Alle tingene er udviklet efter den generellemands hudtype og passer derfor perfekt til at blødgøre mænds skægområde, hårvækst mv.

   

  Vi forhandler et stort udvalg af både serien af hudpleje til mænd og kvinder, hvor priserne er gode og vejledningerne er til at finde rundt i!

  Læs mere Læs mindre