Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,48715710639954

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  DKNY

  DKNY

  DKNY, også kendt under navnet Donna Karan New York, blev lanceret i 1984. Sidenhen er det blevet en kæmpe succes i London, New York samt resten af verden. DKNY er kendt for sine flotte tasker og hele stilen, men også for de mange parfumeserier, hvis design pynter på enhver toilethylde. DKNY-parfumer findes i mange forskellige størrelser, således at dine behov kan dækkes på bedste vis. Parfumerne fra DKNY  er skabt til kvinder og mænd i alle aldersgrupper og de sensuelle dufte passer til enhver type, og dermed vække dennes begejstring. DKNY står for eksklusiv og smart New Yorker-stil, og parfumerne fra DKNY understreger modehusets kvalitet og gode smag. Understreg dit look med en duft fra DKNY til enten mænd eller kvinder. DKNY-duftene er stilrene i deres udtryk, og med en underliggende sensualitet. Bestil dine favoritter fra DKNY på Flipsu og spar en masse.

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.