Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,59366297721863

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  DKNY

  DKNY

  DKNY, også kendt under navnet Donna Karan New York, blev lanceret i 1984. Sidenhen er det blevet en kæmpe succes i London, New York samt resten af verden. DKNY er kendt for sine flotte tasker og hele stilen, men også for de mange parfumeserier, hvis design pynter på enhver toilethylde. DKNY-parfumer findes i mange forskellige størrelser, således at dine behov kan dækkes på bedste vis. Parfumerne fra DKNY  er skabt til kvinder og mænd i alle aldersgrupper og de sensuelle dufte passer til enhver type, og dermed vække dennes begejstring. DKNY står for eksklusiv og smart New Yorker-stil, og parfumerne fra DKNY understreger modehusets kvalitet og gode smag. Understreg dit look med en duft fra DKNY til enten mænd eller kvinder. DKNY-duftene er stilrene i deres udtryk, og med en underliggende sensualitet. Bestil dine favoritter fra DKNY på Flipsu og spar en masse.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.