Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,89438509941101

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Dior


  Dior

  Dior skabte sit modehus tilbage i 1946 i New York, han forestillede sig en ny femininitet, en komplet feminitet der intet ville mangle. Idag omfavner Dior hele kvinden, lige fra makeup, til parfume og couture. Christian Dior blev først sent i sit liv designer, han repræsenterede det meste af sit liv nogle af verdens største kunstnere som Picassso mv. Ikke desto mindre tog han verden med storm, han levede i hans modehus fuldt ud og har skabt nogle af modeverdenens mest mindeværdige kollektioner. Indenfor Parfume har Dior heller ikke ligget og hvilet på lauerbærerne, de er kendte for deres uimodståelige luksus, tidsløse raffinement og forførende dufte. Dior skaber også makeup, i ånden at den skulle kunne bruges på catwalken og til aftenfest efterfølgende, et behov de ikk så i datidens makeup og derfor skabte de en eksklusiv linje af makeup, læbestift, foundation, øjenskygge mascara.


  Christian Dior Makeup

  Indenfor makeup har Christian Dior skabt en helt ny verden, en af de mest kendte er dog Dior Addict der er en ikonisk læbefarve der påføres som lipgloss men har et bedre hold og en mere neddæmpet og naturlig effekt på læben. Diorshow Iconic Overcurl er den mest kendte Mascara fra Dior, den giver fylde og buer vipperne naturligt. Det buede børstehoved er inspireret af øjenvippebukkeren og giver dig øjeblikkeligt varigt mere buede vipper. Når man snakker makeup hører Makeup fjerner også til. Dior har skabt en 3-i-1 makeup rens der kan anvendes til selv vandfast makeup. Først løsner den makeup og snavs, så blødgører og reroliger den huden og herefter virker den styrkede på øjenvipperne. Den kan også anvendes til til sensitive øjne og dig med kontakt linser.


  Dior Parfume til mænd og kvinder

  Når man taler Dior kender alle en af de ikoniske evergreens fra Dior. En af de mest kendte er Miss Dior, der blev skabt som en frisk hvirvelvind, så den rige og rusende rose kunne blomstre på kvinden. En anden skøn parfume til kvinder, er J’adore, den kendte parfume med den smukke lange guldhals, der udover at dufte fortrinligt og ser smuk ud. Den dufter af glæde, den springer ud som en kærlighedserklæring og giver en overraskende feminin og livlig duft. Sauvage er en af de nyeste parfumer fra Dior, men ikke mindst en af de mest populære, den er både frisk, rå og nobel. Den skaber en duft til den moderne mand der ønsker at folk venders sig efter ham.


  Dior Hudpleje

  Dior har skabt en hudpleje, der er forførende, luksuriøs og hvor alle ingredienser er valgt med omhu. Den tæller de fleste produkter og behov men filosofien er også, at man skal kunne få en smuk hud uden alt for mange produkter. Beautifying Protective Creme Sublime Glow SPF 30 er en beskyttende og plejende creme der øjeblikkeligt giver dig en strålende glød. Den beskytter din hud i solen og kan anvendes imod de fleste UV stråler. Dior Hydra Life er en serie med “emergency balm” der beroliger huden og øjeblikkeligt op fugter huden. Den opleves øjeblikkeligt mere fast, strålende og styrket. I serien findes både Makeup Fjerner, cleanser, micellar milk, øjencreme og dagcreme. Dior har også en prestige serie til den meget kræsne forbruger, den genopbygger og er god til den aldrende hud. Hvad enten du søger parfume til mænd, kvinder eller gaveæsker fra Dior, har vi hos Flipsu.dk et stort udvalg af produkter. Vi har altid de bedste priser på diors produkter og får løbende nye produkter til at forføre og til billige priser.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.