Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,58726000785828

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Dettol

  Dettol

  Dettol begyndte på hospitaler for hele 80 år siden - Detol Antiseptic Liquid blev først anvendt til disinfektion og rengøring af huden under kirurgiske indgreb. Lægerne havde tillid til Dettol og det bleve tilmed brugt til at beskytte mødre mod sygdomme efter fødslerne. Siden dette har Dettol været anvendt verden over til forebyggelse mod forebyggelse af sygdomme, til at reducere spredning af skadelige bakterier og til at forebygge infektioner af sår - alt i alt til at skabe et sikkert miljø, der er til at trives i. Flipsu tilbyder Dettol, der i dag er verdens førende mærke iht. beskyttelse imod bakterier.

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.