Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,51262903213501

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Dettol

  Dettol

  Dettol begyndte på hospitaler for hele 80 år siden - Detol Antiseptic Liquid blev først anvendt til disinfektion og rengøring af huden under kirurgiske indgreb. Lægerne havde tillid til Dettol og det bleve tilmed brugt til at beskytte mødre mod sygdomme efter fødslerne. Siden dette har Dettol været anvendt verden over til forebyggelse mod forebyggelse af sygdomme, til at reducere spredning af skadelige bakterier og til at forebygge infektioner af sår - alt i alt til at skabe et sikkert miljø, der er til at trives i. Flipsu tilbyder Dettol, der i dag er verdens førende mærke iht. beskyttelse imod bakterier.

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.