Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,53137803077698

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Dettol

  Dettol

  Dettol begyndte på hospitaler for hele 80 år siden - Detol Antiseptic Liquid blev først anvendt til disinfektion og rengøring af huden under kirurgiske indgreb. Lægerne havde tillid til Dettol og det bleve tilmed brugt til at beskytte mødre mod sygdomme efter fødslerne. Siden dette har Dettol været anvendt verden over til forebyggelse mod forebyggelse af sygdomme, til at reducere spredning af skadelige bakterier og til at forebygge infektioner af sår - alt i alt til at skabe et sikkert miljø, der er til at trives i. Flipsu tilbyder Dettol, der i dag er verdens førende mærke iht. beskyttelse imod bakterier.

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.