Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,0031061172485352

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  David Beckham

  David Beckham

  David Beckham er kendt for sit talent på fodboldbanen. Dog står han tilmed bag parfume-serien af samme navn med stor succes. Især er den karismatiske og sofistikerede Homme blevet til en stor succes, og parfumerne fra David Beckham er blevet kendt for den maskuline og rå essens, som de står for. Dette gør hans dufteserier til det fortrukne valg blandt en hel del mænd over hele verden. Prøv de karakteristiske parfumer hos Flipsu, og opdag de produkter der passer specifikt til dig og dine behov. Designet på duftene fra David Beckham er holdt i rene og enkle linjer. Parfumerne til kvinder indeholder toner af fx rav, blomster og frugtnoter. Herreparfumerne derimod har maskuline dufttoner - fx af musk og krydderier. Den første parfume fra David Beckhams kom i 2007 og efterfølgende er der kommet flere til. Parfumerne er prisvenlige dog uden at de går på kompromis med kvaliteten - hverken iht. duftsammensætning eller udseende.

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.