Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,75502514839172

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  David Beckham

  David Beckham

  David Beckham er kendt for sit talent på fodboldbanen. Dog står han tilmed bag parfume-serien af samme navn med stor succes. Især er den karismatiske og sofistikerede Homme blevet til en stor succes, og parfumerne fra David Beckham er blevet kendt for den maskuline og rå essens, som de står for. Dette gør hans dufteserier til det fortrukne valg blandt en hel del mænd over hele verden. Prøv de karakteristiske parfumer hos Flipsu, og opdag de produkter der passer specifikt til dig og dine behov. Designet på duftene fra David Beckham er holdt i rene og enkle linjer. Parfumerne til kvinder indeholder toner af fx rav, blomster og frugtnoter. Herreparfumerne derimod har maskuline dufttoner - fx af musk og krydderier. Den første parfume fra David Beckhams kom i 2007 og efterfølgende er der kommet flere til. Parfumerne er prisvenlige dog uden at de går på kompromis med kvaliteten - hverken iht. duftsammensætning eller udseende.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.