Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,5002121925354

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  David Beckham

  David Beckham

  David Beckham er kendt for sit talent på fodboldbanen. Dog står han tilmed bag parfume-serien af samme navn med stor succes. Især er den karismatiske og sofistikerede Homme blevet til en stor succes, og parfumerne fra David Beckham er blevet kendt for den maskuline og rå essens, som de står for. Dette gør hans dufteserier til det fortrukne valg blandt en hel del mænd over hele verden. Prøv de karakteristiske parfumer hos Flipsu, og opdag de produkter der passer specifikt til dig og dine behov. Designet på duftene fra David Beckham er holdt i rene og enkle linjer. Parfumerne til kvinder indeholder toner af fx rav, blomster og frugtnoter. Herreparfumerne derimod har maskuline dufttoner - fx af musk og krydderier. Den første parfume fra David Beckhams kom i 2007 og efterfølgende er der kommet flere til. Parfumerne er prisvenlige dog uden at de går på kompromis med kvaliteten - hverken iht. duftsammensætning eller udseende.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.