Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,51394510269165

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Cristiano Ronaldo

  Cristiano Ronaldo parfumer

  Ronaldo er kendt som en af verdens bedste fodboldspillere, hvilket han også er blevet kåret til flere gange. Han er en af verdens bedst betalte sportsudøvere og han ser altid skarp udbåde på, og uden for banen. Hans store succes og kæmpe fanskare har betydet, at Cristiano Ronaldo ikke længere kun er en fodboldspiller, men også et helt brand, som i dag indeholder, hoteller, ure, undertøj og meget mere. Det er også blevet til en lancering af hans egen luksuriøse Parfume ”Legacy”, som med en kombination af blandt andet søde æbler, kanel og violer skaber mystik. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.