Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,55726981163025

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Cristiano Ronaldo

  Cristiano Ronaldo parfumer

  Ronaldo er kendt som en af verdens bedste fodboldspillere, hvilket han også er blevet kåret til flere gange. Han er en af verdens bedst betalte sportsudøvere og han ser altid skarp udbåde på, og uden for banen. Hans store succes og kæmpe fanskare har betydet, at Cristiano Ronaldo ikke længere kun er en fodboldspiller, men også et helt brand, som i dag indeholder, hoteller, ure, undertøj og meget mere. Det er også blevet til en lancering af hans egen luksuriøse Parfume ”Legacy”, som med en kombination af blandt andet søde æbler, kanel og violer skaber mystik. 

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.