Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,50332593917847

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Cristiano Ronaldo

  Cristiano Ronaldo parfumer

  Ronaldo er kendt som en af verdens bedste fodboldspillere, hvilket han også er blevet kåret til flere gange. Han er en af verdens bedst betalte sportsudøvere og han ser altid skarp udbåde på, og uden for banen. Hans store succes og kæmpe fanskare har betydet, at Cristiano Ronaldo ikke længere kun er en fodboldspiller, men også et helt brand, som i dag indeholder, hoteller, ure, undertøj og meget mere. Det er også blevet til en lancering af hans egen luksuriøse Parfume ”Legacy”, som med en kombination af blandt andet søde æbler, kanel og violer skaber mystik. 

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.