Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,55238604545593

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Clearasil

   

  Clearasil

  De populære produkter fra Clearasil hjælper dig med at forhindre urenheder og afhjælper bumser og urenheder, der allerede er synlige. Når du anvender produkterne fra Clearasil får du en renere hud, og du kan dermed slippe af med den urene hud. Produkterne fra Clearasil hjælper dig med at fjerne skidt og bakterier fra hudens porer, dvs. bakterierne i huden dræbes, og på denne måde bekæmpes bumser og bumseudbrug som helhed. Bestil din Clearasil i dag hos Flipsu.

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.