Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,79344201087952

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Clarins

  Clarins

   

  Clarins er et af verdens førende hudpleje mærker, der indeholder alt indenfor hudpleje, cremer og olier, til alle hudtyper. Filosofien bag Clarins er at gøre hudpleje mere naturligt, mere sikker for dig men med den bedste effekt. Clarins er blandt de førende indenfor hudpleje, makeup og parfume. Clarins blev startet af Jacques Courtin-Clarins, der har skabt brandet i tråd med at skønhed og velvære hænger uløseligt sammen. For Clarins er biodiversiteten vigtigt og alle ingredienser er håndplukket til hver deres opgave, de støtter lokalområdet og i overensstemmelse med bl.a. Fair trade principperne. Clarins flere forskellige produktlinjer, der hver favner sit ekspert område, tør hud, sensitiv hud, anti age, normal hud og opstrammende.


  Clarins Hudpleje

  En af de mest kendte er deres serie af anti-wrinkle produkter, Clarins Extra Firming, der giver huden et løft og giver liv til den aldrende hud. Det ikoniske produkt er let at påføre huden og findes i både bodylotion, dagcreme, natcreme, maske og øjenserum. Serien er velegnet til dig med både fineliner men også begyndende rynker. Med naturlige ingredienser i deres hudpleje som fx rosenvoks opstrammer huden og stimulerer hudens kollagen dannelse. Indenfor makeup har Clarins lavet en banebrydende lipgloss der foruden sin unikke fylde også virker plejende på læberne. Den er ikke som en almindelig lipgloss, men giver en flot naturlig glans og giver liv til dine sprækkede og tørre læber. Clarins Eclat Minute Natural Lip Perfector er nem at påføre og have med i tasken. Den findes i mange forskellige forførende farver, men de naturlige farver er de mest populære, da disse giver en diskret flot effekt og gør dem mere fyldige at se på. Hos Flipsu forhandler vi en bred vifte af produkter fra Clarins til en billig pris.


  Clarins Mascara

  Foruden Clarins hudpleje serie, har de også en stor make-up serie hvoraf den mest populære vare er deres mascara. De mest kendte er Clarins Supra Volume Mascara, Clarins Wonder Perfect Mascara og Clarins Be Long Mascara. Alle Clarins mascara er udviklet med den største respekt for hvert enkelt vippe hår, giver en intens farve og volume, samtidig med at de er parfumefri og klumpefri. Clarins Supra Volume er den mest kendte mascara der giver en dobbelt-volume effekt ved at have en fortykkende effekt på hver vippe. Den er beriget med Clarins volume-boosting complex, der styrker og beskytter vipperne ved påføring og giver et mere dramatisk look.


  Clarins Håndcreme

  En anden af Clarins klassikere er deres håndcreme, Clarins Hand & Nail Treatment Cream. Den fugter huden i dybden, beskytter hænder og neglebånd samtidig med at den efterlader huden silkeblød og velplejet. Den er beriget med Myrrha Ekstrakter der fugter og beskytter dine neglebånd mens shea- og sesamolie opfugter hænderne og giver hænderne en afstressende effekt. Clarins håndcreme findes også i serien Super Restorative, der giver ideel pleje til den aldrende hud, det er en god håndcreme til kvinder +50 eller meget tør hud der mangler et boost. Clarins blev skabt af Jacques Cour-Clarins for over 60 år siden, da han åbnede den første skønhedssalon i Paris. Alle produkter er gennemarbejdet, skabt af naturlige pleje elementer og i højeste kvalitet. Clarins er banebrydende og innovative, der er produkter for alle, mænd, kvinder, unge og gamle, du kan finde et bredt udvalg her af alt hudpleje. Prøv blandt andet Gentle Care Deodorant eller cremen hydraquench der giver dig en opfugtet op lækker hud.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.