Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,61622405052185

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Christian Dior

  Christian Dior

  Dior er et godt eksempel på ren luksus. Dior står for tidsløshed har en imponerede portfolio af produkter - denne dækker blandt andet over højteknologisk hudpleje, eksklusiv kosmetik og duftklassikere af forførende grad. Rækken af imponerende produkter har gjort, at Dior er et af de mest succesfulde og stilrene skønhedsmærker der findes, og alverdens berømtheder er alle draget af produkterne fra Dior - ikke mindst de lækre dufte. Hver og en er blevet klassikkere, og hos Flipsu kan du dykke ned i et udvalg af de forskellige dejlige klassikere. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.