Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,51027393341064

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Chopard

   1
  • Wish Eau de Parfum

   Chopard Wish Eau de Parfum - 30 ml

   Normalpris 211,00
   Medlemspris
   12800
   +

  Chopard

  Det schweiziske ure- og smykkehus Chopard slog allerede dørene op for deres skønne og tidsløse designs i 1860. Alle deres ure blev i starten lavet i hånden og delene blev alle lavet af dem selv frem for på store fabrikker. Chopard fik hurtigt et ry for at levere ure i høj kvalitet og med en helt fantastisk præcision, hvilket var med til at skabe det Chopard vi kender i dag. I dag designer Chopard ikke længere kun smykker og ure også elegante parfumer er blevet en del af deres lækre udvalg. Chopard gik i 1992 sammen med L’Oreal i gang med at producere en række elegante parfumer som i dag sælges til både mænd og kvinder. 

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.