Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,56045889854431

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Chopard

  Chopard

  Det schweiziske ure- og smykkehus Chopard slog allerede dørene op for deres skønne og tidsløse designs i 1860. Alle deres ure blev i starten lavet i hånden og delene blev alle lavet af dem selv frem for på store fabrikker. Chopard fik hurtigt et ry for at levere ure i høj kvalitet og med en helt fantastisk præcision, hvilket var med til at skabe det Chopard vi kender i dag. I dag designer Chopard ikke længere kun smykker og ure også elegante parfumer er blevet en del af deres lækre udvalg. Chopard gik i 1992 sammen med L’Oreal i gang med at producere en række elegante parfumer som i dag sælges til både mænd og kvinder. 

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.