Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,0052778720855713

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Chopard

  Chopard

  Det schweiziske ure- og smykkehus Chopard slog allerede dørene op for deres skønne og tidsløse designs i 1860. Alle deres ure blev i starten lavet i hånden og delene blev alle lavet af dem selv frem for på store fabrikker. Chopard fik hurtigt et ry for at levere ure i høj kvalitet og med en helt fantastisk præcision, hvilket var med til at skabe det Chopard vi kender i dag. I dag designer Chopard ikke længere kun smykker og ure også elegante parfumer er blevet en del af deres lækre udvalg. Chopard gik i 1992 sammen med L’Oreal i gang med at producere en række elegante parfumer som i dag sælges til både mænd og kvinder. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.