Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,6381630897522

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Chloé

   

  Chloé

  Chloé vil ikke blot henvende sig til den enkelte kvinde, men vil derimod hellere appellere til de mange forskellige sider og personligheder, der findes hos de enkelte kvinder. Chloé-parfumer ses derfor som en hyldest til kvindeligheden som helhed og dermed også dens forskeligheder. De forskellige parfumer fra Chloé bærer alle præg af en friskhed og blomsterduft som kan være meget vanedannende. Udover dette kendetegner parfumerne fra Chloé sig ved de flotte emballager. Farverne på disse er holdt i feminine lyse farver, og de henvender sig derfor, ligesom duftene, sig til de alle de forskellige kvindelige personligheder, der findes. Bestil de stærkt vanedannede parfumer fra Chloé hos Flipsu.

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.