Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,37790679931641

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Chloé

  Chloé

  Chloé vil ikke blot henvende sig til den enkelte kvinde, men vil derimod hellere appellere til de mange forskellige sider og personligheder, der findes hos de enkelte kvinder. Chloé-parfumer ses derfor som en hyldest til kvindeligheden som helhed og dermed også dens forskeligheder. De forskellige parfumer fra Chloé bærer alle præg af en friskhed og blomsterduft som kan være meget vanedannende. Udover dette kendetegner parfumerne fra Chloé sig ved de flotte emballager. Farverne på disse er holdt i feminine lyse farver, og de henvender sig derfor, ligesom duftene, sig til de alle de forskellige kvindelige personligheder, der findes. Bestil de stærkt vanedannede parfumer fra Chloé hos Flipsu.

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.