Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,50275897979736

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Chloé

  Chloé

  Chloé vil ikke blot henvende sig til den enkelte kvinde, men vil derimod hellere appellere til de mange forskellige sider og personligheder, der findes hos de enkelte kvinder. Chloé-parfumer ses derfor som en hyldest til kvindeligheden som helhed og dermed også dens forskeligheder. De forskellige parfumer fra Chloé bærer alle præg af en friskhed og blomsterduft som kan være meget vanedannende. Udover dette kendetegner parfumerne fra Chloé sig ved de flotte emballager. Farverne på disse er holdt i feminine lyse farver, og de henvender sig derfor, ligesom duftene, sig til de alle de forskellige kvindelige personligheder, der findes. Bestil de stærkt vanedannede parfumer fra Chloé hos Flipsu.

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.