Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  1,0482778549194

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Chanel

  Chanel

  Chanel er mest kendt for sit eksklusive design og for de luksuriøse parfumer, som de producerer. Det franske modehus er skabt af den ikoniske designer Coco Chanel, hvis talent for stilrent og klassisk design har skabt nogle af de mest berømte parfumer og dufte til kvinder og mænd verden over. Chanel kendetegner sig ved at være på toplisten over de mest eksklusive parfumer. Disse bruges af de største stjerner, og de mange duft-klassikkere har allerede skrevet sig ind i historiebøgerne. De unikke signaturdufte fra Chanel er intense og meget feminine, der både udstråler sensualitet og sex. I sekundet hvor duften sprayes, oplever man med det samme, hvordan man forføres af den. Køb de unikke parfumer fra Chanel hos Flipsu. Snyd ikke dig selv for den ultimative oplevelse af luksus, kvalitet og franske finesse og lad dig forføre af de unikke parfumer fra Chanel.

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.