Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,68540406227112

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Chanel

  Chanel

  Chanel er mest kendt for sit eksklusive design og for de luksuriøse parfumer, som de producerer. Det franske modehus er skabt af den ikoniske designer Coco Chanel, hvis talent for stilrent og klassisk design har skabt nogle af de mest berømte parfumer og dufte til kvinder og mænd verden over. Chanel kendetegner sig ved at være på toplisten over de mest eksklusive parfumer. Disse bruges af de største stjerner, og de mange duft-klassikkere har allerede skrevet sig ind i historiebøgerne. De unikke signaturdufte fra Chanel er intense og meget feminine, der både udstråler sensualitet og sex. I sekundet hvor duften sprayes, oplever man med det samme, hvordan man forføres af den. Køb de unikke parfumer fra Chanel hos Flipsu. Snyd ikke dig selv for den ultimative oplevelse af luksus, kvalitet og franske finesse og lad dig forføre af de unikke parfumer fra Chanel.

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.