Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,0049159526824951

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Calvin Klein

   

  Calvin Klein


  Calvin Klein

  Calvin Klein er kendt for de minimalistiske, tidsløse og klassiske og designs - dette inden for tøj, smykker, undertøj og parfumer til både mænd og kvinder. Parfumerne fra Calvin Klein er altså vellidt af både mænd og kvinder verden over, og de har begge en dejlig frisk duft, som de færreste kan stå for. Calvin Klein har dufte specifikt til mænd og kvinder, men tilbyder også unisex-parfumer. Se hele vores sortiment af parfumer fra Calvin Klein igennem, og find den der passer dig bedst. Vi har nemlig samlet de bedste til dig, og du kan dermed sikre dig en klassisk og dejlig duft til en lav pris - bestil din parfume fra Calvin Klein i dag. Calvin Klein blev grundlagt i 1968 af Calvin Klein og hans forretningspartner, Barry Schwartz. Det startede med meget luksuriøs beklædning og for at fuldende hele indtrykket skabte de parfumer til både mænd og kvinder. Calvin Kleins vision er fortsat at begejstre og inspirere til lidenskab og omfavne individualiteten. Blandt de mest populære produkter finder du Eternity, Euphoria, Free og CK 2 edt.


  Calvin Klein Deo stick

  Calvin Klein har lavet mange ikoniske deodoranter og parfumer til mænd, blandt de mest populære deodoranter til mænd er CK2 Deodorant stick, den kan både anvendes til mænd og kvinder og har en naturlig frisk duft. En anden klassisk duft er CK One, der er en unisex deodorant der både findes i Deo stick og Deodorant spray. Den har en frisk og frugtig duft med duftnoter af appelsin, citron og jasminum. Dybden får den af sandeltræ, rose og patchouli der giver en frisk men sensuelt og forførende duft. Du kan også finde de forførende dufte som gavesæt til både mænd og kvinder.


  Calvin Klein Euporia for woman Eau de Parfum

  Euphoria er en skøn feminin duft, den er sexet, sofistikeret, lidenskablig og fuld af selvtillid. Den frugtagtige duft har noter af granatæble, lotus blomster og sort orkidé. Den har en mystisk og forførende duft og kommer i den skønneste sølv falkon. Vil man fuldende duften, findes den også til mænd i Eau de Toilette hvor de mørke og kraftige noter fra salvie og cedertræ giver en kraftfuld og meget mandig duft. Den er blød, forførrende og afslappet, en god parfume til den yngre, selvsikre mand. Hos Flipsu har vi altid et bredt udvalg af billig parfume fra Calvin Klein. Calvin Klein laver også Showergel og bodylotion til nogle af sine serier, der matcher Deodoranter og parfumer fra serierne. Du kan altid finde en Calvin Klein parfume til en billig pris, til både dame og mand hos os.

  Læs mere Læs mindre