Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,53536581993103

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Britney Spears

  Britney Spears

  Britney Spears har siden starten af hendes karriere udgivet en række forskellige produkter. Heriblandt dukker, bøger, videoer, tøj og parfumer. I 2004 lancerede Britney Spears sin første duft kaldet "Curious". Som navnet indikerer passer denne til den nysgerrige kvinde, og duften er romantisk og glad. Britney Spears-parfumen blev en stor succes, og året efter lancerede hun sin anden parfume ved navn ”Fantasy”. Har du lyst at få fingrene Britney Spears' dejlige duftserier, så kan disse findes til lave priser på Flipsu, da vi har samlet en række af hendes bedste dufte. Bestil din parfume fra Britney Spears i dag.

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.