Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,56873083114624

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Britney Spears

  Britney Spears

  Britney Spears har siden starten af hendes karriere udgivet en række forskellige produkter. Heriblandt dukker, bøger, videoer, tøj og parfumer. I 2004 lancerede Britney Spears sin første duft kaldet "Curious". Som navnet indikerer passer denne til den nysgerrige kvinde, og duften er romantisk og glad. Britney Spears-parfumen blev en stor succes, og året efter lancerede hun sin anden parfume ved navn ”Fantasy”. Har du lyst at få fingrene Britney Spears' dejlige duftserier, så kan disse findes til lave priser på Flipsu, da vi har samlet en række af hendes bedste dufte. Bestil din parfume fra Britney Spears i dag.

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.