Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,59867095947266

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Britney Spears

  Britney Spears

  Britney Spears har siden starten af hendes karriere udgivet en række forskellige produkter. Heriblandt dukker, bøger, videoer, tøj og parfumer. I 2004 lancerede Britney Spears sin første duft kaldet "Curious". Som navnet indikerer passer denne til den nysgerrige kvinde, og duften er romantisk og glad. Britney Spears-parfumen blev en stor succes, og året efter lancerede hun sin anden parfume ved navn ”Fantasy”. Har du lyst at få fingrene Britney Spears' dejlige duftserier, så kan disse findes til lave priser på Flipsu, da vi har samlet en række af hendes bedste dufte. Bestil din parfume fra Britney Spears i dag.

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.

  popup image

  .. Tilmeld.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring nyheder, udsalg, rabatkoder mm. før alle andre.