Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,52750182151794

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Boucheron

  Boucheron

  Kendt for deres meget luksuriøse og eksklusive smykker har det franske smykkehus Boucheron siden 1858 leveret fantastiske smykker til verdens rige og kvalitetsbevidste klientel. Boucheron var blandt de første til at åbne en stor og flot butik på Place Vendome i Paris hvilket betød at de fra starten blev en klassiker for mange. I 1988 kom parfumer også på programmet for Boucheron dette var en naturlig udvidelse for huset, som nu kan pryde verdens halse og håndled med deres smykker og parfumer.

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.