Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,623370885849

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Björk Hair

   

  Björk Hair er et miljøvenligt hårpleje mærke, udviklet i Sverige. Filosofien bag Björk er at høj kvalitet, håndværksmæssig præcision, sunde produkter og gode råvarer sagtens kan gå hånd i hånd med tanken om omsorg for natur og for os selv og vores børn. Mottoet bag dette er "Haircair with a purpose" hvilket betyder investering i naturen og miljøet omkring os. 


  Den slående ingrediens i Björks produkter er birkeekstrakt, der er kendt for at virke genopbyggende, styrkende og blødgørende effekt samtidig med at den virker opfugtende på hud og hår. Andre gode styrkede ingredisender er fx. solsikkeolie og alger. Med solsikkeolie virker produkterne farvebevarende og styrkede men uden at tynge håret i længderne. 

  Meget af emballagen er fremstille af 100% sukkerrør der er 100% bionedbrydeligt og kan derfor komposerers. Produktionen af Björks produkter angår i Sverige for at midske miljøpåvirkningen ved langvarrig transport, samt for at sikre kvaliteten af produktet lever op til den høje standard. 


  For at skåne dig og miljøet så meget som muligt, indeholder Björks Silver Shampoo derfor blåbærekstrakt der hjælper med at eliminerer de gule nuancer i håret med størte omtanke på dit blonde hår. 

   

  Björk invisterer i fx. Vi-Skogens træplantning i Afrika der bekæmper fattigdom og de negative klimaforandringer der er i nærområderne. For hvert 10. solgt produkt, donerer Björk 1 træ til Vi-Skogen. 

  Læs mere Læs mindre

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.