Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,37257194519043

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Björk Hair

  Björk Hair er et miljøvenligt hårpleje mærke, udviklet i Sverige. Filosofien bag Björk er at høj kvalitet, håndværksmæssig præcision, sunde produkter og gode råvarer sagtens kan gå hånd i hånd med tanken om omsorg for natur og for os selv og vores børn. Mottoet bag dette er "Haircair with a purpose" hvilket betyder investering i naturen og miljøet omkring os. 


  Den slående ingrediens i Björks produkter er birkeekstrakt, der er kendt for at virke genopbyggende, styrkende og blødgørende effekt samtidig med at den virker opfugtende på hud og hår. Andre gode styrkede ingredisender er fx. solsikkeolie og alger. Med solsikkeolie virker produkterne farvebevarende og styrkede men uden at tynge håret i længderne. 

  Meget af emballagen er fremstille af 100% sukkerrør der er 100% bionedbrydeligt og kan derfor komposerers. Produktionen af Björks produkter angår i Sverige for at midske miljøpåvirkningen ved langvarrig transport, samt for at sikre kvaliteten af produktet lever op til den høje standard. 


  For at skåne dig og miljøet så meget som muligt, indeholder Björks Silver Shampoo derfor blåbærekstrakt der hjælper med at eliminerer de gule nuancer i håret med størte omtanke på dit blonde hår. 

   

  Björk invisterer i fx. Vi-Skogens træplantning i Afrika der bekæmper fattigdom og de negative klimaforandringer der er i nærområderne. For hvert 10. solgt produkt, donerer Björk 1 træ til Vi-Skogen. 

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.