Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,00095295906066895

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Biotherm

  Biotherm cremer og deodorant

  Siden 1952 har Biotherm været blandt verdens førende, når det kommer til arbejdet med hudpleje produkter. Biotherm er kendt for at bruge de vigtige mineraler og stoffer som findes i vand. Dette har gennem årene givet os en masse spændende og banebrydende produkter.For eksempel har Biotherm den største anti-age serie samt den lækre body lotion ”Lait Corporel” som er et must-have for rigtig mange. Biotherm giver dig en frisk og hydreret hud som tilsammen giver dig følelsen af sundhed. 

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.