Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,23558712005615

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Beauty Bear

   1
  • Skin Vitamins

   Beauty Bear Skin Vitamins - 60 stk.

   Medlemspris
   15500
   Normalpris 31000
   +
  • Nail Vitamins

   Beauty Bear Nail Vitamins - 60 stk.

   Medlemspris
   15500
   Normalpris 31000
   +
   


  Beauty Bear

  Beauty bear er skabt af en lille familieejet virksomhed, der har mere end 40 års erfaring indenfor produktion og salg af naturlige kosttilskud. De blev grundlagt tilbage i 1977 af farmaceut Jørgen Pedersen og hans hustru der uddannet farmakonom. Virksomheden ledes idag af 2. Generation Gitte og Marco, i samarbejde med familiens 3. Generation. Beauty Bear blev skabt som et alternativ til de traditionelle vitaminpiller, for at skabe et mere naturligt alternativ, fri for kunstige farve, søde og smagsstoffer. De ønskede at gøre op med at “man skal lide for skønheden” ved at designe en vitamin vingummibamse med alle de ideelle næringsstoffer i en lille lækkerbisken.


  Beauty Bear Hair Vitamins

  Hair vitamins har en lækker smag af solbær og er udviklet til at passe på og styre håret indefra. Hair vitamins indeholder blandt andet Biotin, et vandopløsnligt B-vitamin, der er vigtigt for kroppen og indgår blandt andet i forskellige stofskifte reaktioner og regulering af sukkeromsætningen i kroppen. Det hjælper også på cellevæksten og delingsegenskaberne, hvilket er vigtigt i forhold til at styrke dit hår, hud og negle. Disse vitamin gummies indeholder også acerola (vitamin c) og folsyre der tilsammen giver fylde, glans og opretholder et sundt hår. De indeholder flere vitaminer der kombineret giver de bedste betingelser for et smukt og fyldigt hår og mindsket hårtab.


  Beauty Bear Tan Vitamins

  Vitaminer til at forbedre din sommerkulør, den skønne vitamin gummie med ferskensmag, forbereder huden på solen stråler så din kulør er meget vedvarende og smukkere. Herudover beskytter den naturligt mod solskoldning, naturligvis i kombination med solhat, skygge og solcreme. Tan Vitamins er beriget med Beta Caroten der bidrager til en normal, ensartet hud og mod solensstråler. Betacaroten er forstadiet til A-vitamin og er også det vitamin der giver gulerødder deres gule farve. De er også beriget med naturlig C-vitamin der hjælper huden med at danne ny kollagen og beskytte huden mod oxidativt stress. Med aldring skaber huden mindre kollagen og det kan derfor være ideelt at tilføre dette via kost eller kosttilskud. Så ønsker du at underhuden forberedes til de dejlige solskinstimer og give dig en flottere naturlig tan, er disse vitamin gummies gode til dig.


  Beauty Bear Vitamin Gummies

  Beauty bear vitamin gummies, går meget op i dyrevelfærd, og derfor er disse vitaminer også fremstillet på pektin, frugtfibre, i stedet for gelatine og indeholder udelukkende veganske ingredienser. Beauty Bear mener at dyr hellere skal strejfe rundt i naturen og at alle dyr skal have et værdigt liv. Derfor er disse gummy bears heller ikke testet på dyr, du kan trygt spise dem som både vegetar, veganer eller dyreven. Hos Beauty Bear tror man på det naturlige, derfor er der ikke anvendt nogle kunstige farvestoffer eller sødestoffer, men kun 1,3 g. Rørsukker pr. Dagsdosis hvilket holder den skønne smag, uden at give dig nogle kunstige sødestoffer. Vitamin bamser er til dig der vil være bedre til at huske vitaminerne, i virkeligheden måske skal have forbud mod at spise flere ;)

  Læs mere Læs mindre