Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,48191094398499

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Antonio Banderas

  Antonio Banderas

  Den spanske filmproducent og skuespiller Antonio Banderas, som har medvirket i film som Zorro, Desperado, Evita, Spy Kids og Shrek, udgiver sin helt egen og unikke parfume. I 1996 blev han valgt som en af de 50 flotteste mennesker i verden af det amerikanske blad People, og Antonio Banderas udgav sin første duft i 2000. Siden da er der skabt en række forskellige nye dufte som alle er unikke og af særlig karakter, og produktionen af parfumerne sker i samarbejde med det spanske parfumefirma Puig. Antonio Banderas har udtalt sig, at hans hemmelige fascination og affære med duft begyndte for mange år siden, og at parfume for ham altid er at komme hjem som et kik tilbage til hans barndom, skoletid, mit første kys samt hjemmet i Malaga.

  Velkommen til Flipsu

  Flipsu er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter 89 kr. /md. - det kan opsiges når som helst.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.