Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,50409603118896

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Antonio Banderas

  Antonio Banderas

  Den spanske filmproducent og skuespiller Antonio Banderas, som har medvirket i film som Zorro, Desperado, Evita, Spy Kids og Shrek, udgiver sin helt egen og unikke parfume. I 1996 blev han valgt som en af de 50 flotteste mennesker i verden af det amerikanske blad People, og Antonio Banderas udgav sin første duft i 2000. Siden da er der skabt en række forskellige nye dufte som alle er unikke og af særlig karakter, og produktionen af parfumerne sker i samarbejde med det spanske parfumefirma Puig. Antonio Banderas har udtalt sig, at hans hemmelige fascination og affære med duft begyndte for mange år siden, og at parfume for ham altid er at komme hjem som et kik tilbage til hans barndom, skoletid, mit første kys samt hjemmet i Malaga.

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.