Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,53897094726562

  Forslag

  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Antonio Banderas

  Antonio Banderas

  Den spanske filmproducent og skuespiller Antonio Banderas, som har medvirket i film som Zorro, Desperado, Evita, Spy Kids og Shrek, udgiver sin helt egen og unikke parfume. I 1996 blev han valgt som en af de 50 flotteste mennesker i verden af det amerikanske blad People, og Antonio Banderas udgav sin første duft i 2000. Siden da er der skabt en række forskellige nye dufte som alle er unikke og af særlig karakter, og produktionen af parfumerne sker i samarbejde med det spanske parfumefirma Puig. Antonio Banderas har udtalt sig, at hans hemmelige fascination og affære med duft begyndte for mange år siden, og at parfume for ham altid er at komme hjem som et kik tilbage til hans barndom, skoletid, mit første kys samt hjemmet i Malaga.

  Velkommen til Flipsu

  Hos Flipsu kan du opnå store besparelser på mange hundrede brands og tusinder af produkter. Første måned som medlem er gratis og derefter 89 kr./md. - det kan opsiges når som helst. Hos Flipsu tilbyder vi også at man kan købe til normalpris. Vi har altid lynhurtig levering.

  Udover lynhurtig levering, store besparelser, får du som medlem også gratis fragt på alle ordrer. Er der noget vi kan hjælpe dig med, så står vi klar til at hjælpe.