Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
 
Forside / Mærke / American Crew
Luk filter

Brands

 
Luk filter

American Crew

American Crew er blandt de førende brands, der leverer styling-, hudpleje- og hårplejeprodukter til den moderne mand, der kan lide at gå op i sit udseende. Med en stor passion inden for herregrooming er det deres mission at give flere og flere mænd lyst til at opsøge salonerne og dermed kunne give dem større viden om, hvordan de, ved hjælp af disse plejeprodukter, kan bringe deres personlige stil ind i dagligdagen. Det gør de med en serie af både voks, shampoo, aftershave, barbercreme, barberskum, styling-gel, hårvoks, showergel, hårpudder og meget mere. De er især kendt for deres American Crew voks og en af deres mest populære vokse er American Crew Fiber, som er en fiber voks, der giver et stærkt hold og et lækkert mat look. Derudover anbefaler vi den voks, de kalder American Crew Forming Cream. Den tilføjer håret en naturlig flot glans og et medium hold. I blandt deres shampooserie har især en shampoo, American Crew 3 in 1 Shampoo, fået stor succes, hvilket skyldes kombinationen af shampoo, conditioner og showergel i én og samme flaske, som gør den nem at medbringe til træning eller på ferie.

De er bevidste om, at den moderne mand er klar over, hvad han gerne vil have, og at flere mænd i dag går op i deres udseende. De har derfor skabt en serie, der opfylder en hver mands krav – uanset om man ønsker et råt, sexet, blødt eller afslappet look.

American Crews hårprodukter er altså skabt til moderne mænd, der har et maskulint udseende, duft og samtidig er produkterne af meget høj kvalitet. Hvad enten du er på farten, til sport eller har en afslappet dag så er produkterne designet, så de passer til din hverdag. 

læs mere

Filtre

Sortering:
Visning af produkter:
2
 
 

Produktet er nu lagt i kurven!

Du har i alt sparet 0 DKK
Fortsæt shopping Gå til kurven