Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0.0091831684112549

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  American Crew

   

  American Crew Voks, Shampoo og Conditioner

  American Crew har et bredt sortiment af hårvoks, hårpleje, barbering og generelt hårprodukter. 
American Crew samarbejder med førende stylister om udviklingen af nye plejeprodukter, hvilket giver en garanti for kvalitet af både voks, styling produkter, hårpleje og skægpleje.


  American Crew har 3 forskellige linier, Style, Hair & Body og Shave.

  American Crew er blandt de førende brands, der leverer styling-, hudpleje- og hårplejeprodukter til den moderne mand, der kan lide at gå op i sit udseende. Med en stor passion inden for herregrooming er det deres mission at give flere og flere mænd lyst til at opsøge salonerne og dermed kunne give dem større viden om, hvordan de, ved hjælp af disse plejeprodukter, kan bringe deres personlige stil ind i dagligdagen. Det gør de med en serie af både voks, shampoo, aftershave, barbercreme, barberskum, styling-gel, hårvoks, showergel, hårpudder og meget mere.

  Historien om American Crew startede I 1994 Chicago hvor en stylist med navnet David Raccuglia, forudså at mænd ville begynde at gå op i sit udseende som alle andre, men at de ikke skulle miste deres maskulinitet i den proces. Han lancerede derfor en produktserie til den moderne mand med duften af den maskulinitet, som Crews produkter idag er kendt for. I dag har virksomheden hovedsæde i Denver, USA, og har siden starten været førende indenfor den revolution, som der er sket i hårpleje produkter til mænd.

  Hos Flipsu forhandler vi en bred vifte af produkter fra American Crew produkter til en billig pris. De bedst solgte produkter fra Style serien er den kendte American Crew Fiber, som er en fiber voks, der giver et stærkt hold og et lækkert mat look. Derudover anbefaler vi også American Crew Forming Cream, som er en voks der tilføjer håret en naturlig flot glans og et giver et medium hold.


  American Crew Voks


  Vi har et stor udvalg fra Styleserien som både tæller, Grooming Spray, Liquid Wax, Pomade voks, Alternator Finishing Spray, med andre ord er der noget til alle typer af behov, for styling, til alle hårtyper.

  I blandt deres Hair & Body serie har især én shampoo, American Crew 3 in 1 Shampoo, fået stor succes, hvilket skyldes kombinationen af shampoo, conditioner og showergel i én og samme flaske, som gør den nem at medbringe til træning eller på ferie. Ideelt til både sportsudøveren & friluftsentusiasten hvor man ved hjælp af kun ét produkt kan dække hele 3 behov.

  I Shave serien er der mange lækre produkter til et sundt, lækkert og velplejet skæg. En af vores mest populære produkter er American Crew Gliding Shave Oil er en fugtgivende olie, som sørger for tæt og glat barbering. Foruden den plejende effekt olien har på selve skægget, plejer den samtidig den udsatte hud under og sørger for at tilføre fugt og plejende egenskaber fra b.la. eukalyptus.

  Crew er især kendt for deres American Crew voks og en af deres mest populære vokse er de er bevidste om, at den moderne mand er klar over, hvad han gerne vil have, og at flere mænd i dag går op i deres udseende. De har derfor skabt en serie, der opfylder en hver mands krav – uanset om man ønsker et råt, sexet, blødt eller afslappet look. Hvad enten du har tykt hår, tyndt hår, fedtet hår eller hår der behøver et stærkt hold, har Crew helt sikkert et produkt der passer netop dit hår.


  American Crew Shampoo

   

  I deres Hair & Body serie har de desuden American Crew Power Cleanser Style Remover Shampoo den virker dybderensende og fjerner effektivt rester af styling produkter i håret og hovedbunden. Produktet sikrer dig et rent, blødt og glansfuldt hår, efter hvilken som helst styling af håret.

  American Crews hårprodukter er altså skabt til moderne mænd, der ønsker et maskulint udtryk, der går op i sit udseende, sin duft og samtidig er produkterne af meget høj kvalitet. Hvad enten du er på farten, til sport eller har en afslappet dag så er produkterne designet, så de passer til din hverdag.

   

  Læs mere Læs mindre