Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<
  0,76828622817993

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Alterna

  Alterna

  Hos Alterna har de siden 1997 arbejdet på at bringe det bedste frem i dit hår gennem luksuriøse hårplejeprodukter. Frem for at bruge kliniske ingredienser til produkterne, benytter Alterna sig af naturlige ingredienser, som er gode for dig og dit hår – og de arbejder ud fra begreberne Pure (rene), Proven (beviste) og Proffesional (professionelle).

  Pure (rene): Alterna arbejder ud fra filosofien om, at ingen hårplejeprodukter bør indeholde phtalater, sulfater eller parabener, da de anser disse for værende stærke og unødvendige tilsætningsstoffer. I stedet indeholder Alternas produkter de plejende og beskyttende ingredienser kaviar, seasilk, bambus og kendi-olie.

  Proven (beviste): Alterna har brugt over 15 år på at udvikle og gennemteste ingredienserne og de færdige produkter for at kunne gøre deres produkter højtydende og leverer, hvad de lover. Resultatet af disse undersøgelser er det vidunderlige enzym-system, Enzymetherapy ®, der hjælper med at forbedre optagelsen af væsentlige ingredienser.

  Proffesional (professionelle): Alterna har skabt højnede branchestandarder samt luksuriøse og ydedygtige produkter, der i den grad lever op til forventningerne hos salonerne og ikke mindst deres kunder, hvilket kun har kunne lade sig gøre med Alternas professionelle stylisters indsigt og ekspertise på området.

  Hvis du har fokus på miljøet, men samtidig gerne vil have resultatorienterede løsninger i form af synlige og vidunderlige resultater, så har Alterna de rette hårplejeprodukter til dig. Du kan samtidig forvente skønne detaljer såsom lækre dufte og flotte krukker og flasker.

  Læs mere Læs mindre

  De viste priser på flipsu.dk forudsætter at man er medlem. Medlemskab oprettes automatisk når man handler til medlemspriser. Medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster det 89 kr. /md. Medlemskabet kan opsiges når som helst. Som medlem har du en besparelse på helt op til 80% - og du har altid gratis fragt. Læs mere her.

  Vi har mere end 12.000 produkter fra eksklusive mærker samt dagligdagsprodukter, som du kender fra hverdagen. Vi har levering fra dag til dag direkte hjem til dig, pakkeshop eller firmaadresse.

  Vis mindre

  Når du klikker OK herunder, giver du samtykke til, at du indforstået med ovenstående. Hvis du også ønsker, at have mulighed for at købe til normalpris, klik her.