Loading products...

Log ind

Har du glemt din adgangskode?

Hvis du ikke allerede er medlem, så vil du automatisk blive registreret som medlem, når du gennemfører din første ordre hos Flipsu.dk

+

Har du glemt din adgangskode?

Indtast din e-mail-adresse nedenfor, så sender vi dig et link til nulstilling af din adgangskode.

+
  0,004796028137207

  Forslag

  Se alle resultater for
  Kurv
  Der er ingen produkter i din kurv!
  Søg
   
   

  Alterna

   

  Alterna

  Hos Alterna har de siden 1997 arbejdet på at bringe det bedste frem i dit hår gennem luksuriøse hårplejeprodukter. Frem for at bruge kliniske ingredienser til produkterne, benytter Alterna sig af naturlige ingredienser, som er gode for dig og dit hår – og de arbejder ud fra begreberne Pure (rene), Proven (beviste) og Proffesional (professionelle).

  Pure (rene): Alterna arbejder ud fra filosofien om, at ingen hårplejeprodukter bør indeholde phtalater, sulfater eller parabener, da de anser disse for værende stærke og unødvendige tilsætningsstoffer. I stedet indeholder Alternas produkter de plejende og beskyttende ingredienser kaviar, seasilk, bambus og kendi-olie.

  Proven (beviste): Alterna har brugt over 15 år på at udvikle og gennemteste ingredienserne og de færdige produkter for at kunne gøre deres produkter højtydende og leverer, hvad de lover. Resultatet af disse undersøgelser er det vidunderlige enzym-system, Enzymetherapy ®, der hjælper med at forbedre optagelsen af væsentlige ingredienser.

  Proffesional (professionelle): Alterna har skabt højnede branchestandarder samt luksuriøse og ydedygtige produkter, der i den grad lever op til forventningerne hos salonerne og ikke mindst deres kunder, hvilket kun har kunne lade sig gøre med Alternas professionelle stylisters indsigt og ekspertise på området.

  Hvis du har fokus på miljøet, men samtidig gerne vil have resultatorienterede løsninger i form af synlige og vidunderlige resultater, så har Alterna de rette hårplejeprodukter til dig. Du kan samtidig forvente skønne detaljer såsom lækre dufte og flotte krukker og flasker.

  Læs mere Læs mindre