Loading products...
x

Log ind

Indtast din email eller brugernavn og adgangskode

Har du glemt din adgangskode?

x

Vi skal nok hjælpe dig

Indtast din email og vi sender en ny adgangskode

<

  Forslag

  Der er ingen produkter i din kurv!
   
   
   
  • SALE. Alle priser er ekstra nedsat
  • FRI FRAGT. Uanset ordrestørrelse
  • HURTIG LEVERING. Bestil inden 15 og vi sender samme dag

  Medlemsbetingelser

  OM MEDLEMSKAB HOS GN TRIOVA APS (FLIPSU.DK)

  Når du handler hos GN Triova ApS (flipsu.dk), bliver du automatisk oprettet som medlem, medmindre du fravælger et medlemskab. For at blive medlem skal du være en privatperson, fyldt 18 år og kunne godkende betingelserne for et medlemskab. Er du ikke fyldt 18 år, kan dine forældre eller værge oprette et medlemskab for dig. De første 30 dage som medlem hos GN Triova ApS (flipsu.dk) er gratis, hvorefter prisen pr. måned udgør 89 DKK i et løbende medlemskab.

  ACCEPT AF MEDLEMSKABSBETINGELSER

  Når du godkender betingelserne for et medlemskab, accepterer du, at GN Triova ApS (flipsu.dk) må trække den månedlige ydelse, som i dette tilfælde udgør 89 DKK, til du vælger at opsige medlemskabet. De første 30 dage af dit medlemskab er gratis, hvorefter du kan handle produkter med en besparelse op til 80% hos GN Triova ApS (flipsu.dk) for 89 DKK pr. måned. Alle besparelser her på Flipsu.dk er udregnet i forhold til markedsprisen.
  Ved dit første køb, modtager du en kvittering på e-mail, der indeholder information omkring dit medlemskab hos GN Triova ApS (flipsu.dk).
  Skulle der ske ændringer i medlemsprisen, vil du blive informeret om dette på mail og på ”Din profil” her på GN Triova ApS (flipsu.dk).

  ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

  Fra det øjeblik du bestiller det første produkt, og derved tager medlemskabet hos GN Triova ApS (flipsu.dk) i brug, eller gratisperioden på de 30 dage udløber, er du som kortholder forpligtet til at betale det fulde beløb for medlemsperioden og de følgende medlemskabshævninger, til medlemskabet opsiges. For opsigelse af medlemskab, se da ”Opsigelse og bindingsperiode”.

  MEDLEMSKABSHÆVNINGER

  Dit medlemskab bliver automatisk fornyet, indtil du vælger at opsige medlemskabet. De første 30 dage er gratis, hvorefter den månedlige ydelse udgør 89 DKK.

  Du har som medlem altid mulighed for at tilbagekalde tilladelsen til, at vi kan trække beløb fra din konto. Dog vil vi blot sende en faktura pr. mail, hvis du ikke samtidig opsiger dit medlemskab. Opdager du debiteringer, du ikke har tilladt, har du mulighed for at gøre indsigelse til din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen (medmindre andet er aftalt med kortudbyderen).

  FORTRYDELSESRET

  Med dit medlemskab hos GN Triova ApS (flipsu.dk) er den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage tilknyttet, som træder i kraft fra det øjeblik, du foretager dit første køb hos GN Triova ApS (flipsu.dk). Fortrydelsesretten er kun gældende fra den dag, du indgår en aftale med GN Triova ApS (flipsu.dk) om et medlemskab, og ikke ved den løbende medlemskabsbetaling.

  Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du give os besked om dette på enten mail til [email protected] eller telefon 2099 9747, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i disse betingelser inden der er gået 14 dage fra aftalen er indgået.

  Her skal du tydeligt gøre os opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

  Bruger du din fortrydelsesret korrekt, refunderer vi eventuelle indbetalte beløb uden nødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din henvendelse. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du anvendte ved den oprindelige transaktion.

  OPSIGELSE OG BINDINGSPERIODE

  Vi ønsker selvfølgelig af beholde dig som medlem, men det er naturligvis helt op til dig, hvornår du ønsker at opsige dit medlemskab hos GN Triova ApS (flipsu.dk), og opsigelsen påvirker ikke den købte tid, der allerede er registreret på din profil. Vælger du dog at opsige dit medlemskab, inden for de første 30 dage, der er gratis, mister du den eventuelle resterende tid af gratisperioden. Der er altså ingen bindingsperiode på dit medlemskab.
  Du opsiger medlemskabet ved at gå ind på ”Din profil”.
  Udløber dit betalingskort, eller er det allerede udløbet, kan du nemt gå ind på din profil, indtaste dine nye kortoplysninger og dermed opretholde medlemskabet.

  Du kan hente standardfortrydelsesformularen lige her.